- Tepki
- 1
SSDim kısa orta yeri kullanmam lazım.Neden söküyorsun ki? Zaten oraya ssdyi sabitlemicen mi?
SSD kısa orta yeri kullanmam lazım.Neden söküyorsun ki? Zaten oraya ssdyi sabitlemicen mi?
Vallahi dediğin gibi yaptım yine imkansız ter attım yeminle sanki ölümlük sabitlemişler.Anakart
MSI B450M-A PRO MAX mı?
Ekli dosyayı görüntüle 36584
en alttaki yükseltme somunu yukarı doğru çekilmesini belirtmişler. Tabi ne kadar sışma var ona göre zorlaşacaktır.
Anakartın kutusunun içinde aynı somun vardır. Baktın mı ?SSD kısa orta yeri kullanmam lazım.
Vallahi dediğin gibi yaptım yine imkansız ter attım yeminle sanki ölümlük sabitlemişler.
Cevap vermedim iş hayatımdan dolayı pc bile açamadığım için aklımdan çıktı kusura bakmayın. Pc zamanında hazır pc olarak alındığı için kutuları elimde değil.Anakartın kutusunun içinde aynı somun vardır. Baktın mı ?
Usta hiç bir şekilde dönmüyor kasa içinde oluşan ısıdan mühürlendi mi? ne oldu anlamadım.Hiç bir şekilde oynatamıyorum. Aldığım m2 öyle kaldı çalışıyor mu diye test etmek istiyordum.Yakın zamanda anakart değişikliğine gideceğim zaten ama belli bir süre alacağı için test etmekti amacım.Tornavida ile hiç denedin mi? yada boşa dönüyorsa bir lastik koyup içine öyle dene.
Cevap vermedim yazmış oto klavye veremedim olacaktı.Anakartın kutusunun içinde aynı somun vardır. Baktın mı ?