- Tepki
- 0
hdd yi yaktım yüksek ihtimal bilgisayar da sorun var fp bi sdd lazım önerileri bekliyorum
kalite olarak nasıl?![]()
MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.989,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vatanda veya İncehesap cuma gecesinde şu ürüne bakabilirsinizhdd yi yaktım yüksek ihtimal bilgisayar da sorun var fp bi sdd lazım önerileri bekliyorum
vatanda başka ne tür var 2500tl veremem gibiVatanda veya İncehesap cuma gecesinde şu ürüne bakabilirsiniz
2k civarına düşüyor.![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Giriş seviye ancak fiyatına göre performanslı bir ürün olduğu söylenebilir.kalite olarak nasıl?
mecburi onu alicam vatan yakın diye baktım ama 3000 tl aşağısına yokGiriş seviye ancak fiyatına göre performanslı bir ürün olduğu söylenebilir.
Cuma günü İncehesaptan indirime girer belki, girmezse gene İncehesapta 2300 e alabilirsin veya uygundan illa biri verir beklenebilir düşmesi.vatanda başka ne tür var 2500tl veremem gibi
bilgisayar kullana bilsem beklerim de kullanamıyorum şuan açılmıyor otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ekranda biraz baktım çözümü hard disk değiştirerek çözüyorlar genelde baya yöntem denedim gene açılmadıCuma günü İncehesaptan indirime girer belki, girmezse gene İncehesapta 2300 e alabilirsin veya uygundan illa biri verir beklenebilir düşmesi.
Hepsiburada da indirim kodum vardı 300 tl 2050 tl ye geliyor ordan alsam daha mantıklıCuma günü İncehesaptan indirime girer belki, girmezse gene İncehesapta 2300 e alabilirsin veya uygundan illa biri verir beklenebilir düşmesi.
Satıcıyı bilmiyorum ama sorun çıkmaz herhalde.bilgisayar kullana bilsem beklerim de kullanamıyorum şuan açılmıyor otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ekranda biraz baktım çözümü hard disk değiştirerek çözüyorlar genelde baya yöntem denedim gene açılmadı
Hepsiburada da indirim kodum vardı 300 tl 2050 tl ye geliyor ordan alsam daha mantıklı