Fiyat/Performans M2 SSD Öneri F/P (1000-2000 TL Arasi)

cabbar0131

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hdd yi yaktım yüksek ihtimal bilgisayar da sorun var fp bi sdd lazım önerileri bekliyorum

KS

cabbar0131

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
hdd yi yaktım yüksek ihtimal bilgisayar da sorun var fp bi sdd lazım önerileri bekliyorum
Vatanda veya İncehesap cuma gecesinde şu ürüne bakabilirsiniz
2k civarına düşüyor.

KS

cabbar0131

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatanda veya İncehesap cuma gecesinde şu ürüne bakabilirsiniz
2k civarına düşüyor.
vatanda başka ne tür var 2500tl veremem gibi

KS

cabbar0131

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cuma günü İncehesaptan indirime girer belki, girmezse gene İncehesapta 2300 e alabilirsin veya uygundan illa biri verir beklenebilir düşmesi.
bilgisayar kullana bilsem beklerim de kullanamıyorum şuan açılmıyor otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ekranda biraz baktım çözümü hard disk değiştirerek çözüyorlar genelde baya yöntem denedim gene açılmadı

Cuma günü İncehesaptan indirime girer belki, girmezse gene İncehesapta 2300 e alabilirsin veya uygundan illa biri verir beklenebilir düşmesi.
Hepsiburada da indirim kodum vardı 300 tl 2050 tl ye geliyor ordan alsam daha mantıklı

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
bilgisayar kullana bilsem beklerim de kullanamıyorum şuan açılmıyor otomatik onarıma hazırlanıyor yazıyor ekranda biraz baktım çözümü hard disk değiştirerek çözüyorlar genelde baya yöntem denedim gene açılmadı

Hepsiburada da indirim kodum vardı 300 tl 2050 tl ye geliyor ordan alsam daha mantıklı
Satıcıyı bilmiyorum ama sorun çıkmaz herhalde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri