500GB veya 1 TB m2 SSD'ye ihtiyacım var, bütçe 1100₺. Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Sistemi uzun saatlerce açık tutuyorum.
Son düzenleme:
Paylaştığınız ürün 899₺ ve MLD markası hakkında bilgim yok. Nette kısa bi bakındım şimdi ama markaya dair yine de pek somut bir şey göremedim. Bilindik markalardan öneri yapabilirseniz sevinirim.Hocam beklentin nedir bilmiyorum fakat forumda paylaşıldı,
![]()
MLD 1TB M300 NVMe Okuma 3300MB-Yazma 3100MB M.2 SSD (MLD22M300P13-1000)
MLD 1TB M300 NVMe Okuma 3300MB-Yazma 3100MB M.2 SSD (MLD22M300P13-1000) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Urun sizin butcenizi asiyor lakin hizi cok iyi butce cikarsaniz alin pişman etmezPaylaştığınız ürün 899₺ ve MLD markası hakkında bilgim yok. Nette kısa bi bakındım şimdi ama markaya dair yine de pek somut bir şey göremedim. Bilindik markalardan öneri yapabilirseniz sevinirim.
Beklentim, orta-iyi bir ömre sahip olmasıMevcut SSD'im (su630) sanırım miladını dolduruyor gibi.. Disk kullanımım çok dengesizleşti. Arka plan uygulamaları kapadım, format attım ama yazılımsal veya windows sürümüyle alakalı bir şey değil gibi duruyor. Bu yüzden yeni bir sürücü bakınıyorum
1TB diye atmıştım hocam peki aklımdaki birkaç modeli atıyorum,Paylaştığınız ürün 899₺ ve MLD markası hakkında bilgim yok. Nette kısa bi bakındım şimdi ama markaya dair yine de pek somut bir şey göremedim. Bilindik markalardan öneri yapabilirseniz sevinirim.
Beklentim, orta-iyi bir ömre sahip olmasıMevcut SSD'im (su630) sanırım miladını dolduruyor gibi.. Disk kullanımım çok dengesizleşti. Arka plan uygulamaları kapadım, format attım ama yazılımsal veya windows sürümüyle alakalı bir şey değil gibi duruyor. Bu yüzden yeni bir sürücü bakınıyorum
Bütçeyi biraz daha arttırmayı deneyebilirim ama marka hakkında deneyimlemeniz var mı?Urun sizin butcenizi asiyor lakin hizi cok iyi butce cikarsaniz alin pişman etmez
Attıklarınızdan WD Blue ürünü iyi gibi geldi. Sanırım onu alacağım (birkaç gün içerisinde ve umarım fiyatı artmaz1TB diye atmıştım hocam peki aklımdaki birkaç modeli atıyorum,
![]()
Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.076,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kupon ve Nays kart ile daha uyguna alabilirsiniz bu cihazlardan birini.![]()
MSI Spatium M371 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Spatium M371 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M371 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.594,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Artarki bugun 500 ise yarin 550Bütçeyi biraz daha arttırmayı deneyebilirim ama marka hakkında deneyimlemeniz var mı?
Attıklarınızdan WD Blue ürünü iyi gibi geldi. Sanırım onu alacağım (birkaç gün içerisinde ve umarım fiyatı artmaz).
Yaşadığımız bölgeyi unutmamakla birlikte, maruz kaldığımız bu durumlara da zoraki olarak alışkın olmamız gerekArtarki bugun 500 ise yarin 550
500GB veya 1 TB m2 SSD'ye ihtiyacım var, bütçe 1100₺. Önerilerinizi bekliyorum.