250 GB M2 SSD isteyeceğim yeter mi? Acaba diye tereddüte düşüyorum RAM ise 8 GB yeter.Kaç gb m2 ssd istiyorsun veya ram. Mevcutta olan ramin varsa aynısından bir tane daha alıp takabilirsin anakartında slot varsa
Tamam uyumlu çalışması için ramin aynısından bir tane daha almalısın. M2 ssd için anakartında yeterince giriş var mı ? Bilmiyorsan ismini söyle bakayım.
Rami aynı marka al 250gb yetmez min 500 gb al Kingston![]()
H510M H (Rev. 1.0/1.1/1.5) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.www.gigabyte.com.tr
Yok kardeşim kullandığım normal SSDAnakartında şuanda 1 tane m2 ssd girişi var. Eğer şuanda m2 ssd kullanıyorsan onu satıp yeni bir tane alman gerekicek.
500gb olarak bu iyi gibi![]()
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kardeşim gittim 1TB aldım.Tamam m2 ssd yuvasına bunu takabilirsin. Ram olarakta aynısını almalısın.
akakçeden ramin en ucuz nerde olduğuna bakabilirsin
Evet çıkıyor vida hayırlı olsunKardeşim gittim 1TB aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 29089
Yazmayı unuttum bak kutu içinden M2 SSD'yi yerleştirmek için vida çıkmıyor dimi.?