B550m plus tuf anakartım denedim ama baya sıkıydı kırılır diye birşey yapmadımo yükseltme ayağı çıkıyorsa birinciyle yer değiştirin
yükseltme ayağını çıkardıktan sonrası uğraşmasına gerek yokyukseltme ayağını çıkarıp iğneyle bi cizgi çekip tornavidayla döndüre döndüre çıkartın
pense ile döndürmeye çalıştınızmı birazcıkB550m plus tuf anakartım denedim ama baya sıkıydı kırılır diye birşey yapmadım
Mantıklı.o yükseltme ayağı çıkıyorsa birinciyle yer değiştirin
sorun o ayağı çıkarmakMantıklı.
Sorun olmaz çıkar onlar.sorun o ayağı çıkarmak
pense veya yan keski ile çıkabilir kolaycaSorun olmaz çıkar onlar.
Kasanın içinden bı aparat çiktı o tür şeyleri çuırtmayı kolaylaştırırıyor ama denedim baya sıkıydı zorladım milim oynamadı o çıkabilen birseyse çıkartırım zorla çıkartırımpense veya yan keski ile çıkabilir kolayca
Arka yüzünü kontrol edin. Somun vs olabilir.Kasanın içinden bı aparat çiktı o tür şeyleri çuırtmayı kolaylaştırırıyor ama denedim baya sıkıydı zorladım milim oynamadı o çıkabilen birseyse çıkartırım zorla çıkartırım
ne kablosuAglalar yapıştırıcı ile yapıştırdım hallettim eyv yardımlarınızı için sağolun bide bı kablo var onu nereye takacam bilemedim
Kablo fotoğrafını atabilir misiniz hangi ürünün kablosu ?Aglalar yapıştırıcı ile yapıştırdım hallettim eyv yardımlarınızı için sağolun bide bı kablo var onu nereye takacam bilemedim
anakartın modelini atarsan nerelere takacağını işaretleyebilirim fotosunda
Asus tuf b550m plusanakartın modelini atarsan nerelere takacağını işaretleyebilirim fotosunda