Babam s20fe telefonunun üstünden tırla geçmiş. (aksilik ya lastik üstünde unutmuş) telefonsuz iş olmaz diye bugün Samsung m32 aldık ve gmail hesabını falan girdim kurulumda yedekleme için drive'ı seçtim vs. S20FE'deki yedeklemesi de gayet güzel gözüküyor fakat aşağıdaki fotoğraftaki gibi işlem yapılmıyor sadece yedeklemeyi görebiliyorum, yedeklemeyi geri yüklemeyi başlatamıyorum. telefon ayarlarından otomatik eşlemeyi açtım fakat hala banka uygulamaları arama geçmişleri sms geçmişleri yüklenmedi. gece 2.00'da mı yükleniyor yoksa bir şey yapıp şimdi yükleyebilir miyim? Gece 2 de kendi kendine hem telefon ayarlarını (görme problemi var küçük yazıları okuyamaz) hem banka gibi uygulamaları kendi indirir mi?
merak edenler için telefonun hali böyle. kırlmaz cam ve kaliteli bir kılıfı vardı arka kısmında hiç bir sorun yok, garantisi devam ediyor 2 3 aylık telefondu. pazartesi samsung servise vereceğim 2.500 lira falan galiba ekran tamiri. umarım başka sorunu yoktur.
merak edenler için telefonun hali böyle. kırlmaz cam ve kaliteli bir kılıfı vardı arka kısmında hiç bir sorun yok, garantisi devam ediyor 2 3 aylık telefondu. pazartesi samsung servise vereceğim 2.500 lira falan galiba ekran tamiri. umarım başka sorunu yoktur.