Soru Mafia 2 Nereden Satın Alabilirim?

kafirdrone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Steamde ikili paket halinde definetive edition ile birlikte satılıyor definetive bende epic games üzerinde var o yüzden tekrar almak istemiyorum ve buglarla dolu bir oyun biliyorsunuz mafia 2 classic halini nereden satın alabilirim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,925
Steamde ikili paket halinde definetive edition ile birlikte satılıyor definetive bende epic games üzerinde var o yüzden tekrar almak istemiyorum ve buglarla dolu bir oyun biliyorsunuz mafia 2 classic halini nereden satın alabilirim
başka şekilde alamazsınız glb

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Daha 1 ay önce falan Amazon bedava verdi keşke yakalasaydin

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
656
Eski klasik versiyonunu steam key olarak isterseniz (denemediğim için kesin diyemem). Biri DLC'li versiyonu, diğeri sadece temel oyun şeklinde iki link ekleyim:

Farklı adreslerde de belki daha ucuza eski versiyonu olarak hala steam key olarak bulunabilir.
NOT: Eneba, Kinguin gibi adresleri kullanacak olursanız buralarda farklı satıcılar bulunur. Satıcı puan ve yorumlarına dikkat edin.

En garanti satın alma yöntemi Steam'in kendisinden satın almaktır.

KS

kafirdrone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim hocalarım hepsini deneyeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri