AMD
Aynı şekilde benzer ayarları var Adrenalin arayüzünde de var diye biliyorum, Amd kurulu olmadığı için bakamıyorum şu an.
Bir bakayımAynı şekilde benzer ayarları var Adrenalin arayüzünde de var diye biliyorum, Amd kurulu olmadığı için bakamıyorum şu an.
OlmadıAynı şekilde benzer ayarları var Adrenalin arayüzünde de var diye biliyorum, Amd kurulu olmadığı için bakamıyorum şu an.
Mönitör özelliklerini aç kapa yaparak denediniz mi v sync özelliği gibi. Bir de Epic de ayar var onu da aktif edin görseldeki gibi öyle deneyin illaki bir ayarı vardır çözülür.Olmadı
Monitör de yok epicden yaptım bakicm şimdiMönitör özelliklerini aç kapa yaparak denediniz mi v sync özelliği gibi. Bir de Epic de ayar var onu da aktif edin görseldeki gibi öyle deneyin illaki bir ayarı vardır çözülür.
Devam ediyor sorunMerhaba nasıl düzelttiniz bende de aynı sorun var AMD ekran kartı kullanıyorum.
GOG dan indirmiştim diye hatırlıyorum
Yabancı forumlarda pencere modu olarak açıp VSYNC'yi KAPATIN ve daha sonra tam ekran yapın yazmışlar.Devam ediyor sorun
1 ve 2 de olmadı ama 3 de oldu hatamafia 1-2'de de aynı sorun var, epicten almıştım iade sürem de doldu steamden tekrar almak zorunda kaldım.