Soru Mail Uygulamasında Okunmamış Görünen Ama Olmayan Mailler

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Selamün aleyküm arkadaşlar, benim küçük bir sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. Aranızda bu konuda bilgisi olan biri varsa, lütfen yardımcı olabilir mi?

Ben iPhone 12 kullanıyorum. Mail uygulamasında, “Tüm İstenmeyen” klasöründe 13 okunmamış e-posta görünüyor. Ancak klasöre girince hiçbir e-posta yok.

Yaptıklarım şunlar:
– Mail hesabını kaldırıp yeniden ekledim.
– Filtre butonuna baktım, o da açık değildi.

Ama sorun hâlâ devam ediyor.

occo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamün aleyküm arkadaşlar, benim küçük bir sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. Aranızda bu konuda bilgisi olan biri varsa, lütfen yardımcı olabilir mi?

Ben iPhone 12 kullanıyorum. Mail uygulamasında, “Tüm İstenmeyen” klasöründe 13 okunmamış e-posta görünüyor. Ancak klasöre girince hiçbir e-posta yok.

Yaptıklarım şunlar:
– Mail hesabını kaldırıp yeniden ekledim.
– Filtre butonuna baktım, o da açık değildi. Benzer bir durumu ben de yaşadım. Özellikle bazı sitelerden (mesela bahsegelmobilgiris gibi) gelen e-postalar, spam filtresine takılıp görünmez olabiliyor. Sunucudan tamamen silinmiş olabilirler ama sayılar hâlâ klasöre takılı kalıyor.

Ama sorun hâlâ devam ediyor.
Web üzerinden (örneğin Gmail, Outlook vs.) hesabına girip spam klasörünü orada kontrol ettin mi? Orada görünen okunmamış mailler olabilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri