m2 ssd yerim 1 tane var hocam b450mk ii kullanıyorumNeden m.2 değil sata hocam?
üstteki ucuz da kalitesi nedir bilemiyorum ben de. samsung olan çok iyi fakat bilemedim, beklesem aslında param baya birikir de üniversite de falan istemeden harcıyorsun yani..Aşağıdaki var ama ne kadar iyi bilmiyorum
Aşağıdaki direk kalite diyebilirim ama çok pahalıCrucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial BX500 CT1000BX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.207,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.311,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam bir dahaki ay bursum yatarsa veririm fakat fiyatı artar mı artarsa o zaman boşa beklemiş olurumMerhaba eğer 1 TB seviyesinde sata ssd ler içinde fiyatı düşük ise eğer 300 daha verebiliyorsanız samsung alın ama veremiyorsanız zamanının f/p ürünüydü Cruical BX500 serisi ve kronik bir sorunu yoktu bir ara okuma yazma hızı düşük birazda ısınıyor diyenler olmuştu ama yazılımla düzelttiklerini söylemişlerdi yani alınabilir ürün sıkıntı yaşatmaz diyorum.
Yarın değil artık saati bile ne olacağı belli olmayan bir ülkeyiz o yüzden bir şey diyemem o konuda, eğer alabiliyorsanız Cruical iyidir yanlış değilsem micron bellek kullanıyor kronik sorunu yok bir de @ckribrahim in önerdiği PNY de iyi onda da kronik sorun yok diye biliyorum öneriler güzel değerlendirmek size kalmışhocam bir dahaki ay bursum yatarsa veririm fakat fiyatı artar mı artarsa o zaman boşa beklemiş olurum
siz sanırım alma taraftarı değilsiniz ama crucial bx500 var bende mutluyum. 240 gb versiyonuühocam başka öneriler var mıdır
Bu bütçede yokhocam başka öneriler var mıdır