- Tepki
- 13
Forumda yeniyim , Bütçem maksimum 13.000TL. Hazır kasa almak istiyorum fakat bilgisayarlardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Forumda yeniyim , Bütçem maksimum 13.000TL. Hazır kasa almak istiyorum fakat bilgisayarlardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
Hocam nasıl shifdelet ağır basıyor net Asteria ağır basıyor.Bütçem dediğim gibi maksimum 13bin o yüzden çok fazla aşmak istemiyorum. Bu yüzden aralarında en fiyat olarak da bana uygun olan Asteria veya shiftdeletenin pcsi oluyor (shiftdelete ağır basıyor). Hangisi daha mantıklı ?
Orası öyle de 1 kere alıyorsun uzun ömürlü olması gerek.Fiyat olarak söylemiştim hocam
Hocam intelde i3 12. nesil mi yoksa i7 daha düşük bir nesil mi mantıklı oluyor. Yoksa duruma göre değişkenlik mi gösteriyor![]()
SHIFTDELETE SD1 / İNTEL İ3 12100F / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İ7 hangi nesil olduğuna göre değişirYani haklısın orası öyle.
Hocam intelde i3 12. nesil mi yoksa i7 daha düşük bir nesil mi mantıklı oluyor. Yoksa duruma göre değişkenlik mi gösteriyor
Bazı oyunlarda çoklu çekirdek performansı daha önemli olduğu için 5500 fps olarak fazla olur , Tekli çekirdek performansı gerektiren oyunlarda İ3 12100F daha iyi.
Şöyle bir karşılaştırma buldum bazı oyunlarda intelin fpsleri iyiyken bazı oyunlarda amdnin fpsleri iyi, neden mesela
İ7 10. Nesil almaktansa i3 12. Nesil almayi tercih etmelisin benceYani haklısın orası öyle.
Hocam intelde i3 12. nesil mi yoksa i7 daha düşük bir nesil mi mantıklı oluyor. Yoksa duruma göre değişkenlik mi gösteriyor
Şimdiden hayırlı olsunSanırım Asteria olan kasayı alacağım.