Öneri Maks. 5K Moni̇tör Öneri̇si̇

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
MERHABALAR,

27 İNÇ, MAKSİMUM 5K CİVARINDA 1080P MONİTÖR ARIYORUM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
(IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
MERHABALAR,

27 İNÇ, MAKSİMUM 5K CİVARINDA 1080P MONİTÖR ARIYORUM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
(IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)
240HZ

KS

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
240HZ
Nvidia g-sync var. AMD konusunda bir açıklama yazılmamış. Ekran kartı RX570.

27 inc de 1080p alma bence forumda okuduğum kadarıyla yakınlaştıkça görüntü pikselleşmeye başlıyor.
Kendime almıyorum, ekran kartı RX570 olduğundan 1080 üstüne çıkmakta gereksiz. Özellikle de 27 inç istiyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Amazon ayrıntılar kısmında belirtmemiş. Başka birine öneri yapacağım için önemli.

Kendime almıyorum, ekran kartı RX570 olduğundan 1080 üstüne çıkmakta gereksiz. Özellikle de 27 inç istiyor.
Belirtmiş
Web yakalama_13-2-2023_134620_www.amazon.com.tr.jpeg

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Freesync premium olanlar Nvdia'da destekliyor diye okudum öğrendim Premium yazısı olması şart ama sadece Freesync olmamalı dikkat edin G-Sync özelliği ekstra parça olduğu için ve pahalı bir parça olduğu için üstüne fiyat eklemesi yapıyor G-Sync diye kendinizi şartlamanıza gerek yok ve yukarı arkadaşlar bahsetmiş 1080p istiyorsanız 24" üstüne çıkmanızı tavsiye etmem evet öyle abartılacak bir şey yok belki ama dikkate alınmalı diye düşünüyorum 24" üstüne çıkmak istiyorsanız 2k önerilmesinde fayda var dengeyi bulmak her zaman için iyi olur sonuçta uzun süre kullanacaksınız

Ne amaç ile toplandığı da önemli tabi IPS tercihimdir fakat FPS oyunları oynayacağım ben tek amacım bu diyorsanız daha ucuza TN panelleri tercih edebilirsiniz boşuna IPS ek masraf yapmanıza gerek yok fakat Dizi film vb grafik tasarım alanında da hadi onu geçtim hiç yokta hikaye bazlı oyunlarda bile renk doğruluğu canlılığı ben daha çok önemsiyorum. Siz veya arkadaşınız özellikle monitörü ne hangi amaçla kullanacağını belirtirseniz bilen arkadaşlar sizi daha doğru şekilde yönlendirmesine olanak sağlayacaktır. En iyi yardımı alabilmeniz için ek olarak belirttim özellikte isteğiniz buysa tabi ona göre öneriler yaparlar :)

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
yok hocam abartıyorlar saymak için gözünü monitöre sokman falan lazım
27,31 inçlerde yakınlaştığında piksel görmüyorsan sıkıntı vardır o zaman fps oyuncuları genelde benim gibi ekran ile arasına az mesafe koyarlar bu durumda da çok net belli olur bazı markalar bunu çok güzel idare edebiliyorlar fakat abartma muhabbeti yok kimisi buna dikkat eder kimisi fark etmez bile
1676286713540.png

fotoğraf temsili ölü piksellerden ziyade kare bölümler dikkat çekebiliyor tabi günümüzdeki monitörler de bu denli sıklık yok

Freesync premium olanlar Nvdia'da destekliyor diye okudum öğrendim Premium yazısı olması şart ama sadece Freesync olmamalı dikkat edin

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri