27 inc de 1080p alma bence forumda okuduğum kadarıyla yakınlaştıkça görüntü pikselleşmeye başlıyor.MERHABALAR,
27 İNÇ, MAKSİMUM 5K CİVARINDA 1080P MONİTÖR ARIYORUM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
(IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)
240HZMERHABALAR,
(IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)
yok hocam abartıyorlar saymak için gözünü monitöre sokman falan lazım27 inc de 1080p alma bence forumda okuduğum kadarıyla yakınlaştıkça görüntü pikselleşmeye başlıyor.
Nvidia g-sync var. AMD konusunda bir açıklama yazılmamış. Ekran kartı RX570.240HZ
![]()
Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer VG272X UM.HV2EE.X01 27" 1ms G-Sync Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kendime almıyorum, ekran kartı RX570 olduğundan 1080 üstüne çıkmakta gereksiz. Özellikle de 27 inç istiyor.27 inc de 1080p alma bence forumda okuduğum kadarıyla yakınlaştıkça görüntü pikselleşmeye başlıyor.
BelirtmişAmazon ayrıntılar kısmında belirtmemiş. Başka birine öneri yapacağım için önemli.
Kendime almıyorum, ekran kartı RX570 olduğundan 1080 üstüne çıkmakta gereksiz. Özellikle de 27 inç istiyor.
Ben de sonradan gördüm belirttiğiniz için teşekkürler. Fakat amd desteklemiyor galiba...
Evet freesync özelliği yokBen de sonradan gördüm belirttiğiniz için teşekkürler. Fakat amd desteklemiyor galiba...
Ekran kartı RX570.Evet freesync özelliği yok
Ekran kartı RX570.
27,31 inçlerde yakınlaştığında piksel görmüyorsan sıkıntı vardır o zaman fps oyuncuları genelde benim gibi ekran ile arasına az mesafe koyarlar bu durumda da çok net belli olur bazı markalar bunu çok güzel idare edebiliyorlar fakat abartma muhabbeti yok kimisi buna dikkat eder kimisi fark etmez bileyok hocam abartıyorlar saymak için gözünü monitöre sokman falan lazım
Freesync premium olanlar Nvdia'da destekliyor diye okudum öğrendim Premium yazısı olması şart ama sadece Freesync olmamalı dikkat edin
MERHABALAR,
(IPS OLMASI DA ÖNEMLİ!)