Captan CarterWandamı thormu strangemi arkadaşlar. Boşverin kuru falan.
Yok hocam o imkansızCaptan Carter
Zewkler ve Renkler Tartışılmaz |:-<)Yok hocam o imkansız
Güç olarak sorduğum için dedim.Zewkler ve Renkler Tartışılmaz |:-<)
istersen izleme sırasını atarımİzlemedim marvel hiç izlenir mi
Süper kahramanlı içerikler seviyorsanız kesinlikle! Disney+ 'ınız varsa zaman çizelgesine göre izlemeniz iyi olur bu evreni tanımak isterseniz veya direkt fragmanlardan sevebileceklerinize göre izleyinİzlemedim marvel hiç izlenir mi
istersen izleme sırasını atarım
TamamdırSüper kahramanlı içerikler seviyorsanız kesinlikle! Disney+ 'ınız varsa zaman çizelgesine göre izlemeniz iyi olur bu evreni tanımak isterseniz veya direkt fragmanlardan sevebileceklerinize göre izleyin
Aga birde şuradan bak adam tanrı belki şansı olur birde son filmi izlemeyenler için spoiler de vermek istemiyorum.Thor neden bu karşılaştırmada? Diğer iki karakter büyücü Thor bu karşılaştırmada otomatik elenir ve Wanda kara büyülerle de ilgilendiği için Wanda daha güçlü bence
Hocam geniş bir evren Marvel, Thor ve strange gibi serilerini izlemenizi tavsiye ederim bazı devam filmleri klasik senaryoda olsa da ilk filmleri için bile değer benceİzlemedim marvel hiç izlenir mi
Disney+ a gelsin öyle izlerim pek tutmamış demin Eleştirel Parodisini izliyordum fena gömdü F&FAga birde şuradan bak adam tanrı belki şansı olur birde son filmi izlemeyenler için spoiler de vermek istemiyorum.
Bugün başlayalım bakalim marvela arkadaşın izleme sırasını atmasını bekliyorumHocam geniş bir evren Marvel, Thor ve strange gibi serilerini izlemenizi tavsiye ederim bazı devam filmleri klasik senaryoda olsa da ilk filmleri için bile değer bence
O kanal en mükemmel filmi de bazen gömer, eleştiri işinde başarılı ama video sonunda da film demeyi ihmal etmez. Genel olarak güzel noktalara, senaryodaki eksiklere değiniyorDisney+ a gelsin öyle izlerim pek tutmamış demin Eleştirel Parodisini izliyordum fena gömdü F&F![]()