Öneri Masa/Duvar Dekorasyon Önerisi

melih4028

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhabalar yeni masa alacağım bu masayı alacağım üstüne 30 inçlik curved manitor ve birtanede kasa olacak 120x90 di sanırsam siyah bir mause pad koyacağım masaya PC setupum hariç bir dekorasyon için bir şey koyabileceğinim bir öneriniz varmı duvar içinde olur kirpmaya üşendim :D
Screenshot_2023-05-01-00-48-56-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhabalar yeni masa alacağım bu masayı alacağım üstüne 30 inçlik curved manitor ve birtanede kasa olacak 120x90 di sanırsam siyah bir mause pad koyacağım masaya PC setupum hariç bir dekorasyon için bir şey koyabileceğinim bir öneriniz varmı duvar içinde olur kirpmaya üşendim :DEkli dosyayı görüntüle 20365
Çok sağlıklı durmuyor gibi

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Merhabalar yeni masa alacağım bu masayı alacağım üstüne 30 inçlik curved manitor ve birtanede kasa olacak 120x90 di sanırsam siyah bir mause pad koyacağım masaya PC setupum hariç bir dekorasyon için bir şey koyabileceğinim bir öneriniz varmı duvar içinde olur kirpmaya üşendim :DEkli dosyayı görüntüle 20365
merhaba masayı almadıysanız şöyle alternatifte olusturabilirsiniz. gecenlerde forumda birisi paylasmıstı benım hosuma gıttı lınklerı kenara almıstım.

bunu yapmak için şunları alacaksınız:
2 adet
1 adet
unknown_2023.05.01-04.03.png

dekor olarak nelerden hoşlanırsınız sevdiğiniz dizi film anime figürü vs araştırabilirsiniz. sevdiğiniz şeyleri yazarsanız bende bakabilirim biraz şimdi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Masaya canlı küçük tarzda çiçekler, duvara halatlı raf(vivensden aldım fena değil) sarmaşık ile güzel dekorlar yapılabilir.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
222
Genel itibariyle ikea masalarını önermiyorum. Masaların içeriği sıkıştırılmış kağıt oluyor ve ağır yük gelince dayanıksızlaşıyor.

KS

melih4028

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
merhaba masayı almadıysanız şöyle alternatifte olusturabilirsiniz. gecenlerde forumda birisi paylasmıstı benım hosuma gıttı lınklerı kenara almıstım.

2 adet
1 adet
Ekli dosyayı görüntüle 20366

dekor olarak nelerden hoşlanırsınız sevdiğiniz dizi film anime figürü vs araştırabilirsiniz. sevdiğiniz şeyleri yazarsanız bende bakabilirim biraz şimdi
Sevdiğim özel birşey yok dekor olsun bos kalmasın masa senin beğendiğini birsey varsa birde masa biraz büyük geldi benim odama sanki sığmaz gibi ama bakacağım

Masaya canlı küçük tarzda çiçekler, duvara halatlı raf(vivensden aldım fena değil) sarmaşık ile güzel dekorlar yapılabilir.
Şuan aklında var benimde raf koyup metal sarmaşık bitki vs koymak halatlı raflarin linki varmı acaba

Genel itibariyle ikea masalarını önermiyorum. Masaların içeriği sıkıştırılmış kağıt oluyor ve ağır yük gelince dayanıksızlaşıyor.
Aradakasim bir masa almıştı dediğin gibi idi yarı yarıya içinde boşluklara talaş vardı çok sığ değildi ama taşıyor bayağı bir yük kasadir vs bu masaya çok bakmadım şuan sadece bir fikir kaç kg kaldıra bilecegini falan bilmiyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sevdiğim özel birşey yok dekor olsun bos kalmasın masa senin beğendiğini birsey varsa birde masa biraz büyük geldi benim odama sanki sığmaz gibi ama bakacağım

Şuan aklında var benimde raf koyup metal sarmaşık bitki vs koymak halatlı raflarin linki varmı acaba

Aradakasim bir masa almıştı dediğin gibi idi yarı yarıya içinde boşluklara talaş vardı çok sığ değildi ama taşıyor bayağı bir yük kasadir vs bu masaya çok bakmadım şuan sadece bir fikir kaç kg kaldıra bilecegini falan bilmiyorum
2 tane geliyor, https://www.vivense.com/ahsap-halatli-raf-2-adet-9x33-cm-modeli.html

Fiyatına göre idare eder asınca güzel gözüküyorda sanki biraz kalitesiz gibi, nasıl desem.. İşçiliği kötü yani. Halatlar rastgele bağlanmış gibi delikler felan. Ha ben sorun etmiyorum dengesinde bir sorun yok yandan belli olmuyor.

KS

melih4028

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Şöyle arkaya taş duvar kağıdı olabilir ben yapmıştım baya oldu kaç sene bilmiyorum 😃
Ek olarak Ufak LED lambalar lambalar da güzel oluyor

IMG_20230421_204857~2.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20230305_151525~2.jpg
    IMG_20230305_151525~2.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 12

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Gayet güzel mis bunu yazdım çok pahalı mı duvar kağıdı
Yoo ama sen yaparsan zor biraz dikkat et şekiller denk gelecek numara yapacaksın 1/2/3 diye vs tutkali iyi hazırlamak lazım vs kolay değil ben hep yaptığım için alışığım ama kolay değil olmadı şöyle panel kendinden yapışkanlı kolayca yapışıyor bunlar

KS

melih4028

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yoo ama sen yaparsan zor biraz dikkat et şekiller denk gelecek numara yapacaksın 1/2/3 diye vs tutkali iyi hazırlamak lazım vs kolay değil ben hep yaptığım için alışığım ama kolay değil olmadı şöyle panel kendinden yapışkanlı kolayca yapışıyor bunlar

Gayet güzel fiyatı da ucuz Muş senin kinin linki varmı daha çok hoşuma giti o lar

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bir masa nasıl bu kadar pahalı olabilir, çekmece bile yok.

2 adet
1 adet
Ekli dosyayı görüntüle 20366

Bu mükemmel olmuş 3k ya dev gibi masa kaliteli de duruyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri