Yardım Masaüstü Bilgisıyarıma SSD Takınca Yavaş Açılıyor

mustafa0053

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
noramlde pc de m2 vardı evde duran ssd takmaya karar verdim noramlde m2 ile 5 saniye sürmeyen pc ssd takınca 10 saniye sürüyor bazen de açılmıyo tekrar deniyorum yine açılmıyor neyden kaynaklı acaba her dakika pc kapamak zorunda kalıyhorum

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
noramlde pc de m2 vardı evde duran ssd takmaya karar verdim noramlde m2 ile 5 saniye sürmeyen pc ssd takınca 10 saniye sürüyor bazen de açılmıyo tekrar deniyorum yine açılmıyor neyden kaynaklı acaba her dakika pc kapamak zorunda kalıyhorum

Biraz aydınlatır mısın? M2 SSD kullanıyorsun sistem sanırım m2'nin içinde. Harici olarak Sata SSD takmak istedin. Sata ssd takınca mı yavaş açılmaya başladı?

KS

mustafa0053

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Biraz aydınlatır mısın? M2 SSD kullanıyorsun sistem sanırım m2'nin içinde. Harici olarak Sata SSD takmak istedin. Sata ssd takınca mı yavaş açılmaya başladı?
sistem m2 içinde harici ssd takınca yavaş açılıyor bazen de açılmıyor asus ekranın da kalıyo

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
biosa girip boot içinden m2'yi başa çekip ssdyi 2. sıraya falan çekmen lazım, genellikle yeni bi disk taktığın zaman pcye bunu ayarlaman gerekir zaten, yoksa pcnin kafası karışır

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
1. sırada windows boot manager (windows)- sonra ssd sıralaması falan yap artık hangisi varsa

KS

mustafa0053

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Ekli dosyalar

• IMG_7913.jpeg
    IMG_7913.jpeg
    3.3 MB · Görüntüleme: 17

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
sata ssdde neden windows boot manager gözüküyor 2 ayrı sistem mi yaptınız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri