35.000-45.000 TL Masaüstü Ile Laptop Takas Etmelimiyim

öylesinebiriamaişte

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
RTX 4060
Benim sistemim 4060 ryzen 5600 32 gb ram 1 tb ssd onun sistemi ise (laptop) 3050 i7 12 nesil 16 gb ram 1 tb ssd üstüne 5 bin verebilirmiş sizce mantıklı mı takas etmeli miyim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Masaüstü pc de oyun avantajları açısından pek mantıklı gelmedi kendi düşünceme göre..
Laptop için oyunlarda yıpranma ve ısınma sorunları açısından.

Sıradan kullanımda ,Oyunlarda eğer ısınma sorunları çıkar, diğer başka,....... başka rahat kullanım sağlamazsa laptop, akla gelenler oluyor

Kendi sisteminizden memnun değil misiniz...
Kasa ve içindekiler ne varsa vereceksiniz.??????
4060 VRAM kapasite 8GB lık mı
Diğer parçalar marka ve model nedir. Anakart, psu kasa SSD marka ...
Bunlara göre de ölçüp biçmeye çalışın

Her iki platformda da; oyun, sıradan kullanım açısından uzun süreli tecrübe sahibi arkadaşların görüşlerini bekleyin..............

Son düzenleme:

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Laptop vs masaüstü konusunda EĞER ŞART YOKSA kesinlikle masaüstü tavsiye ederim. Hele ki desktop 4060 vs laptop 3050 kıyaslarsak performans açısından çok fark var. Yani bence 5000 TL için değmez. Isınma, şarj, deformansyon... Bir çok etmen var laptop fiyatını belirleyen. Bence takas mantıksız.

Firathajar.20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba yurt dışında yaşıyorum sistem kurmak yerine gaming laptop almak istiyorum fakat hangi sistemi hangi performans bilgisayarı alacağıma karar vermedim bana iyi performans gaming laptop önerirmisiniz ricam etsem teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri