normalde internet yavaş değil pc ye kabloyu takmadığım sürece indirme hız normal pc ye takınca internet indirme hızı kb kadar düşüyor nedendir sadece bilgisayarda değil bütün aygıtlarda düşüyor
bana yardım edecek biri yokmubunun nedeni nedir acaba bi bilgisi olan yok mu
İnternetin büyük bir kısmını pc alıyor çünkünormalde internet yavaş değil pc ye kabloyu takmadığım sürece indirme hız normal pc ye takınca internet indirme hızı kb kadar düşüyor nedendir sadece bilgisayarda değil bütün aygıtlarda düşüyor
pcde dahil bütün cihazlarda yavaşİnternetin büyük bir kısmını pc alıyor çünkü
pc yi bağlayınca bütün cihazlarda yavaşlıyor intpcde dahil bütün cihazlarda yavaş
Ne demek istediğinizi anlamıyorum ethernet bağlayıp birsey indirince hız düşüyor dimi?pcde dahil bütün cihazlarda yavaş
pc yi bağlayınca bütün cihazlarda yavaşlıyor int
evetNe demek istediğinizi anlamıyorum ethernet bağlayıp birsey indirince hız düşüyor dimi?
denedimPC ye format. Modeme res atın. Arkada indirme yapıyodur
Normal çünkü indirerek hızını dusuruyorsunuz
arkada indirmede yapmıyorPC ye format. Modeme res atın. Arkada indirme yapıyodur
ama normalde mb olarak indiriyorum ama pc ye bağlanınca bütün cihazlarda kb olarak iniyorNormal çünkü indirerek hızını dusuruyorsunuz
Steamde mi kb normalde hızınız nedirar
arkada indirmede yapmıyor
ama normalde mb olarak indiriyorum ama pc ye bağlanınca bütün cihazlarda kb olarak iniyor
hız testi yapınca dowlondum 20 mbps uploadım 6Steamde mi kb normalde hızınız nedir
Steamde mi kb normalde hızınız nedir
telefondan kendi telefon internetini usb ile bağlayınca mb olarak indiriyor internet sorun var galibahız testi yapınca dowlondum 20 mbps uploadım 6
yok normal googleden öyle
![]()