Masraf!!!

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 15 20 gün öncesinde 100tllik sorun çıkarmıştı pc hallettik bugün de donanım hatası diye bişi çıktı götürdüm format lazım dedi tamam dedim azonce gittim format yemiyor anakart sıkıntılı dedi çocuk 150tlye olur dedi arkadaşlar 2 3 ay boyunca 300 TL biriktirip ekran kartı + 4gbram almayı düşünüyorum böyle pc sorunu düzelirmi yoksa yinede 150tl vermek lazmmi yardım arkadaşlar önceden de masraf çıkarmıştı kötü bir sistem im var..

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bize sistem özelliklerini ve sorun u tam anlatman gerek bide o bilgisayarcı dan başka bitanesi ne götür o ne diyecek ?

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart hakkında bilgim yok yani hangisi anakart bilmiyorum Intel g33 g31 chipset family bu ekran kartı sanırım işlemcisi pentium dual core başka bilgisayarcı ya gitsem ucuza yapami yoksa dediğim gibi biriktirsen donanımm güçlendirsem hallolur mu sistemin gerçekten eski ve berbat yardımcıolursan sevinirim

KS

iFiddle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şuan belirli bir bütçem yok 300 TL biriktireceğim sabahtan ilk işim kasayi almak olacak

Ekran karti 225tl en kötü 50 60tl ram olsa 4gb.pc gerçekten dayanıklı olur diye düşünüyorum

iFiddle1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler o gün tekrar gittim adam zor format atmış harddisk zorlamis değiştir dedi 3 4 gundur disk boot failure falan diyor açılmıyor biosu sifirladim azonce ama değişen bişi yok yardimci olurmusunuz kasanin icinde harddiske bağlanan güç kablosunun + olarak 2 kablosu daha var anakarta bağlayın diyorlardı ama takacak yer yok neyse harddisk degistirsem sorun cozulurmu

iFiddle1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Adamda söylüyordu yine sistemin çökmüş diye ucuza biseler bulurmuyum adam 0 ı 300 tl 2.el alirsan 150 tl dedi biraz fazla gibi 100 150 arasi bulabilirmiyim önerin nedir bu arada dedigim gibi sistem baya eski yani idare eder ama 7 yıllık onerin varmi disk için

iFiddle1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben takabiliyorum yani takarim internetten almayi dusunuyorum suan benimki sorun çıkaran 1tb si 500 gb olsa sıkıntı olurmu

iFiddle1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim suanki harddiskte d de baya önemli dosyalar vsr pcyi win7 yapcaktim tekrar flashtakileri pcye attim da boyle oldu iste alma şansım varmi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri