Mause Çift Tıklama

Erven

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba  Arkadaşlar   Bilgisayarımda  Mause  Çift Tıklama Yapıyor  Klasor  Seçenekleri   vs vs   Birçok Ayarlara  ßakdım Ama  Sorunu  Bulamadım Pc  Format Dahi Attım  Ama  Sorun Çozulmedi  Fare  Ayarlarında Mause Sag Tuşu  Sola Alıyorum Oşekide Ancak Kulanım  Oluyor   Yardımcı  Olursanız  Sevinirim

Quadro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mouse düşürdüysen veya uzun süreli kullanımlarda olabiliyor. Switch takılı kalıyor olabilir veya bozulmuştur. Düşük bütçeli mouselerde çok sık karşılaşılan problemlerden biridir. İlk olarak klasör seçeneklerinden ayarı düzeltmeni önerecektim; ama format atmama rağmen düzelmedi dediğine göre bence sistemden değil mousenin kendisinden kaynaklı bir sorun var.

KS

Erven

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Quadro' Alıntı:
Mouse düşürdüysen veya uzun süreli kullanımlarda olabiliyor. Switch takılı kalıyor olabilir veya bozulmuştur. Düşük bütçeli mouselerde çok sık karşılaşılan problemlerden biridir. İlk olarak klasör seçeneklerinden ayarı düzeltmeni önerecektim; ama format atmama rağmen düzelmedi dediğine göre bence sistemden değil mousenin kendisinden kaynaklı bir sorun var.

Evvet  Hepsini Denedim  ama  Olmadı  microssoft  Klavye  mause   vardı  aynı  hata verdi   sonra   logitech g300s mause   takdım   yine  aynı sorunu verdi

Bydevil67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam s.a bnm makine hastalandi ölüyor .d canavar gbi olan alet kannıdan beter oldu acilmasi 5dk yi geciyor aciliyor programlar yanit vermiyor 8kere format attm farkli farkki (ultimate-professional)gibi hala durum ayni pcde tuklu filmlerde bile donma yapyr bi yardmci oln durduk yere oldu ne olduysa 1-2saat oyun oynadm sonra pc yi birakp dissri ciktm geldgmde ne actysm hata verdi windows gezgini yanit vrrmiyor gbi windows gezgini hatasi vermiyor ama yavaslk hat safhada hic biseyi duzgn calsmiyor bi yardm edin kirmak uzereyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri