Mavi Ekran Hatası

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
IMG_2057.jpeg
Bilgisayarım her seferinde autocad açtığımda veya bir oyuna girdiğimde bu sorunu atıyor bir süre sonra. Isı ile ilgili dediler bugün hem temizlettim hemde macunlarını yenilettim ssd taramasında sağlığı %45 çıktı yeni ssd aldım taktım kurdum fakat yinede aynı sorunu yapıyor. Ram testindede herhangi bir problem çıkmadı.Fakat az önce şarjda iken herhangi bir sıkıntısı yoktu ama sonrasında autocad açık bir halde şarjını çıkardıktan on beş saniye sonra yine mavi ekran verdi ve hep resimde paylaştığım hata kodunu veriyor. Lütfen bir çözüm söyleyin bütün sürücülerini iki kez güncelledim.

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Ekli dosyayı görüntüle 24142Bilgisayarım her seferinde autocad açtığımda veya bir oyuna girdiğimde bu sorunu atıyor bir süre sonra. Isı ile ilgili dediler bugün hem temizlettim hemde macunlarını yenilettim ssd taramasında sağlığı %45 çıktı yeni ssd aldım taktım kurdum fakat yinede aynı sorunu yapıyor. Ram testindede herhangi bir problem çıkmadı.Fakat az önce şarjda iken herhangi bir sıkıntısı yoktu ama sonrasında autocad açık bir halde şarjını çıkardıktan on beş saniye sonra yine mavi ekran verdi ve hep resimde paylaştığım hata kodunu veriyor. Lütfen bir çözüm söyleyin bütün sürücülerini iki kez güncelledim.
Ekran kartınız nedir.

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Ekli dosyayı görüntüle 24142Bilgisayarım her seferinde autocad açtığımda veya bir oyuna girdiğimde bu sorunu atıyor bir süre sonra. Isı ile ilgili dediler bugün hem temizlettim hemde macunlarını yenilettim ssd taramasında sağlığı %45 çıktı yeni ssd aldım taktım kurdum fakat yinede aynı sorunu yapıyor. Ram testindede herhangi bir problem çıkmadı.Fakat az önce şarjda iken herhangi bir sıkıntısı yoktu ama sonrasında autocad açık bir halde şarjını çıkardıktan on beş saniye sonra yine mavi ekran verdi ve hep resimde paylaştığım hata kodunu veriyor. Lütfen bir çözüm söyleyin bütün sürücülerini iki kez güncelledim.
Çok büyük ihtimal şarjdayken ekran kartı tam performans'ta AutoCad programına tam olarak yetmekte. Siz şarj'dan çıkarttığınız zaman ekran kartına tam güç gitmeyeceği için yetiremeyip kendini zorluyor ve sonucunda mavi ekran yiyorsunuz diye yorumladım.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Çok büyük ihtimal şarjdayken ekran kartı tam performans'ta AutoCad programına tam olarak yetmekte. Siz şarj'dan çıkarttığınız zaman ekran kartına tam güç gitmeyeceği için yetiremeyip kendini zorluyor ve sonucunda mavi ekran yiyorsunuz diye yorumladım.
aynı şekilde yorumladım fakat az önce şarjda ikende verdi

Ekran kartıyla ilgili gibi gözüküyor. Sürücüleri 2 kez yapmışsınız ama ekran kartı sürücüsünü bir daha gözden geçirin bence.
Şimdi wndows son yaptığınız güncellemeleri kaldırınız diyor onları kaldırıp bir daha deneyeceğim ama farklı bir yorumu olan lütfen yazsın

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
aynı şekilde yorumladım fakat az önce şarjda ikende verdi

Şimdi wndows son yaptığınız güncellemeleri kaldırınız diyor onları kaldırıp bir daha deneyeceğim ama farklı bir yorumu olan lütfen yazsın
Sorun ekran kartında orası belli de anlayamadım sorunu.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ekran kartı sürücüsünün eski versiyonlarını indirmeyi deneyin bir de.
Wndows en son yüklediğiniz güncelleştirmeleri silip tekrar deneyin diyor bazı yeni sürücü güncelleştirmeleri bu hatalara neden olabiliyormuş

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Wndows en son yüklediğiniz güncelleştirmeleri silip tekrar deneyin diyor bazı yeni sürücü güncelleştirmeleri bu hatalara neden olabiliyormuş
Siz dediğim gibi ekran kartı driver'ını kaldırıp eski olan versiyonu indirin. Öyle deneyin bir de.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri