- Tepki
- 1
Sorun nedir arkadaşlar ?Bilgisayarımda oyun oynarken bu hatayı alıyorum sizce sorun nedir ?
Ekran Kartı: PowerColor AMD Rx 6800
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800x
Anakart: A520M-A PRO
Ssd: 1 TB Kingston
Ram: 32 gb 3600 mhz
Bu hata, sistemin önemli bir donanım hatası algıladığı anlamına gelir. Bunun nedeni donanım hasarı veya yanlış yükleme olabilir. Bu hata gerçekten döküm dosyasının oluşturulmasının başarısız olduğuna neden olabilir.Bilgisayarımda oyun oynarken bu hatayı alıyorum sizce sorun nedir ?
Ekran Kartı: PowerColor AMD Rx 6800
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800x
Anakart: A520M-A PRO
Ssd: 1 TB Kingston
Ram: 32 gb 3600 mhz
Hangi driverları güncellemem gerekiyor yani ayrıten önemli olan bir driver var mı ayrıca sorun hangisinde nasıl anlayacağım.Bu hata, sistemin önemli bir donanım hatası algıladığı anlamına gelir. Bunun nedeni donanım hasarı veya yanlış yükleme olabilir. Bu hata gerçekten döküm dosyasının oluşturulmasının başarısız olduğuna neden olabilir.
driverları güncelleyin çözülür
anakart driverın ile ekran kartını güncellesen yeter. Windowsun güncel mi onuda kontrol etHangi driverları güncellemem gerekiyor yani ayrıten önemli olan bir driver var mı ayrıca sorun hangisinde nasıl anlayacağım.
Anakart için bu sitenin System & Chipset Drivers kısmındaki rar'ı indirsem olur değil mi ?anakart driverın ile ekran kartını güncellesen yeter. Windowsun güncel mi onuda kontrol et
olurAnakart için bu sitenin System & Chipset Drivers kısmındaki rar'ı indirsem olur değil mi ?
![]()
MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI A520M-A PRO combines stable functionality and high-quality assembly to solve professional workflows. Core boost, DDR4 boost with A-XMP. Turbo M.2 grants you access to the latest peripheral connectivity standarwww.msi.com
windows update kapatıp msi veya asus ile güncellermisiniz? Bir kullanıcı bu sayede çözüme kavuşmuş.@Sahuraka hata hala devam ediyor. Driverları da doğru yerlerden güncelledim ama hala olmuyor.
Hocam saatlerdir araştırıyorum hala anlamadım dediğinizi, windows uptade'i nasıl kapatacağım ilk sorum ikinci sorum ise msi yada asus ile neyi güncelleyeceğim ?windows update kapatıp msi veya asus ile güncellermisiniz? Bir kullanıcı bu sayede çözüme kavuşmuş.