Bellek hatası gibi. Başka alırsan at.attım linki
Bellek ne belleği nasıl düzeltirizBellek hatası gibi. Başka alırsan at.
Ram. Bir kaç bir şey daha olursa daha net anlayabiliriz. Yaptığın bir xmp ayarı vs var mı? Ramleri memtest ile bir test edebilirsin. Ama bir hata için yapmana gereken yok, başka alacak mısın gözlemle bence. Bu minidumplardan neler neler okunuyor da bende bu kadar şuanlık.Bellek ne belleği nasıl düzeltiriz
Ya knk bannerlordda cok bu hatayı alıyorum da hep ram ram yeter yani bide ocsuz kullanıyorumRam. Bir kaç bir şey daha olursa daha net anlayabiliriz. Yaptığın bir xmp ayarı vs var mı? Ramleri memtest ile bir test edebilirsin. Ama bir hata için yapmana gereken yok, başka alacak mısın gözlemle bence. Bu minidumplardan neler neler okunuyor da bende bu kadar şuanlık.
Format attıydın, öncesinde var mıydı?Ya knk bannerlordda cok bu hatayı alıyorum da hep ram ram yeter yani bide ocsuz kullanıyorum
VardıFormat attıydın, öncesinde var mıydı?
Memtest yap istersen devamlı aldığın bir hata ise. Görmüş oluruz.Vardı
Acaba rami 3200 mhzde iken kullansam
hocam yeniden mavi ekran yedimMemtest yap istersen devamlı aldığın bir hata ise. Görmüş oluruz.
bende bu kadar süremri videoda 11 saat sürdü diyordahocam yeniden mavi ekran yedim
2-3 saat sürüyor genelde diye biliyorum. Bir başlatın, gidişata göre anlarsınız zaten.hocam yeniden mavi ekran yedim
bende bu kadar süremri videoda 11 saat sürdü diyorda