mavi ekran

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler artık ne yapacağımı bilemiyorum çaresiz kaldım bıktım usandım bi bilgisayar topladım çekmediğim kalmadı  :(  
Kernel power 41 hatası alıyorum sürekli boşta veya oyun oynarken 1 saat de veya 2 saat de oluyor bu olay
Sistem şöyle : 
  • AMD A10-7890k işlemci
  • asus crossblade ranger a88x anakart
  • corsair vengeance pro 2400MHz 2x8
  • corsair force le 120gb ssd
  • xıgmatek kasa + xıgmatek 600w psu
Kasayı 0 topladım 3 ay önce  topladığımdan beri sürekli mavi ekran verdi. İşletim sistemi denedim hepsi microsoft sitesinden inme win 7 - win 10 denedim olmadı , ramlari tek tek denedim olmadı ayrı bi ram taktım olmadı  o.c den çektim yine aynı hata , belki ssd de sorun vardır dedim başka bi hdd taktım yine aynı sorun, anakart arızasıdır dedim belki anakart garantiye gitti 0 geldi (vatan pc ile tartışmam sonucu 2 kez gitti  2 kez 0  geldi)  ramleri yolladım sıkıntı bulunamadı diye geri yollandı , işlemciyi yolladım 0 ı geldi yine aynı hata , psu yolladım herhangi bir sıkıntı bulunamadı diye geri yolladı wifi adaptörü vardı kablolu denedim yine düzelmedi donanımsal bir sıkıntı olmadığını anladım artık ama yazılımsal bi sıkıntıda bulamadım işletim sistemi değil bütün driverları tam eksiksiz düzgün olarak sitelerinden kurdum ama yine aynı sonuç bıktım artık !!!!!!!  :( :( :(
Not : son zamanlarda bir de böyle bi hata verip mavi ekrana düşüyor kmode exception not handled hatası

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri