Max 1500 TL Hoparlör Önerisi

batuhanklc7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
1500 tl ye kadar sesi fena olmayan bi hoparlör / soundbar arıyorum yatağa uzanıp film izlerken kulaklık takmak yoruyor monitör hoparlöründen izliyordum normalde ama yeni monitörün hoparlörü eskisi daha iyi değil şöyle idarelik bişeyler önerirseniz sevinirim

KS

batuhanklc7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Evet ben de yurtdışı üzerinden almıştım, acelen yok ise bence alabilirsin sağlam şekilde geliyor.
Çokta acelem yok da yurtdışı diyince tüylerim diken diken oluyor parasını verdigin halde o gümrükten mal geçirmesi varya.. bunların soundbar tipli renklileri var onlar nasıl acaba

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Çokta acelem yok da yurtdışı diyince tüylerim diken diken oluyor parasını verdigin halde o gümrükten mal geçirmesi varya.. bunların soundbar tipli renklileri var onlar nasıl acaba
Amazon reis her türlü gümrük işini yapıyor kendisi. O yüzden ek ithalat ücreti isityor. Defalarca alışverişim oldu yurtdışından sıkıntısız oldu hepsi.

Dediklerin de güzeldir. Ama bu benim işimi baya görüyor. Ses kartına bağlı kullanıyorum baya kaliteli sesler alıyorum.
Yani düşünürsen yine bu markanın ses kartlarına da bakabilirsin.

KS

batuhanklc7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Amazon reis her türlü gümrük işini yapıyor kendisi. O yüzden ek ithalat ücreti isityor. Defalarca alışverişim oldu yurtdışından sıkıntısız oldu hepsi.

Dediklerin de güzeldir. Ama bu benim işimi baya görüyor. Ses kartına bağlı kullanıyorum baya kaliteli sesler alıyorum.
Yani düşünürsen yine bu markanın ses kartlarına da bakabilirsin.
Yok ya ses kartına ekstra para veremem altı üstü uzanıp dizi film cs major maçları futbol falan izliyorum arada fazlasıyla yeter bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri