Max 1K Kulaklık Önerisi

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
1000 TL bütçem var geçen hafta iadeyle falan uğraştığım için aldıktan sonra üzmeyecek bir kulaklık arıyorum.Oyun müzik film izlerken ortalama performans versin yeter önerilerinizi bekliyorum

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
JBL Quantum 100

eksi yönler
- kablosu kısa
-kablosu tek giriş

öneri :
kablo kısalıgı kasan masanın üstündeyse sorun olmaz gibi
tek giriş kablosu var çoğaltıcı ile kullanıyorum mik kulaklık olarak takmak için.

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
JBL Quantum 100

eksi yönler
- kablosu kısa
-kablosu tek giriş

öneri :
kablo kısalıgı kasan masanın üstündeyse sorun olmaz gibi
tek giriş kablosu var çoğaltıcı ile kullanıyorum mik kulaklık olarak takmak için.
kankam o modele baktım ve pek içime sinmedi başka var mı güzel önerebileceğin kulaklık 1000 liraya kadar

seymakorkmax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kankam o modele baktım ve pek içime sinmedi başka var mı güzel önerebileceğin kulaklık 1000 liraya kadar

Havit GameNote H2038U​

Havit Gamenote Fuxi-H3​

Havit Gamenote H2002E​

Havit GameNote H2002P

Full Havit önerdim ama inan bana F/P konusunda en iyilerinden bence bu 4 ünü inceleyebilirsin.
Mikrofon , tasarım ve giriş kısımlarında ayrışıyorlar bi bak derim.

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Havit GameNote H2038U​

Havit Gamenote Fuxi-H3​

Havit Gamenote H2002E​

Havit GameNote H2002P

Full Havit önerdim ama inan bana F/P konusunda en iyilerinden bence bu 4 ünü inceleyebilirsin.
Mikrofon , tasarım ve giriş kısımlarında ayrışıyorlar bi bak derim.
hocam havite de bi iyi bi kötü diyorlar arada kaldım açıkcası

seymakorkmax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam havite de bi iyi bi kötü diyorlar arada kaldım açıkcası
Sana şöyle söyleyebilirim. Açıkçası 1k kulaklıktan zaten aşırı beklenti içine giremezsin havit ürünleri orta segment rahatlığını sunuyor bence. Ben kablosuz ürününü kullanıyorum günlük kullanım için gayet memnunum. Ayrıca söylediğim modellerin YT da inceleme videoları da var aklın takılırsa çok fazla , girip bakabilirsin.

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Sana şöyle söyleyebilirim. Açıkçası 1k kulaklıktan zaten aşırı beklenti içine giremezsin havit ürünleri orta segment rahatlığını sunuyor bence. Ben kablosuz ürününü kullanıyorum günlük kullanım için gayet memnunum. Ayrıca söylediğim modellerin YT da inceleme videoları da var aklın takılırsa çok fazla , girip bakabilirsin.
tamamdır hocam bakıcam ama direk bu segmentin kralı denebilecek 1 kulaklık yok mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri