21.000-25.000 TL Max 25.000 Tl'ye Sistem Önerisi

estklk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
RTX 3070
Merhaba,

Hem render, autocad çizim için hem de oyun oynayacağım 4-5 sene rahat götürecek fazla pahalı olmayan güncel oyunları da oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. Mantıklı olan sanırım hazır sistem kasalar gibi duruyor.

Önerileriniz nedir sadece sistem kasa max 25-26bin tl olacak gibi bütçem.
Birkaç seçenek çıkardım nasıl sizce. Teşekkür ederim.

KS

estklk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam anakart fiyatı fark ediyor baya gerek var mı o kadar, bir de ram ve ssd için değişim gerekli mi o kadar. Son olarak maalesef bilmediğim için soruyorum 4060ti sisteminizin benim attıklarımdan ne gibi avantajları vardır rica etsem. Teşekkür ederim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Merhaba,

Hem render, autocad çizim için hem de oyun oynayacağım 4-5 sene rahat götürecek fazla pahalı olmayan güncel oyunları da oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. Mantıklı olan sanırım hazır sistem kasalar gibi duruyor.

Önerileriniz nedir sadece sistem kasa max 25-26bin tl olacak gibi bütçem.
Birkaç seçenek çıkardım nasıl sizce. Teşekkür ederim.

---3070 olan sistem güzelmiş fakat eksiklerini söylüyüm
işlemci için sıvı sogutma gerekicek
ayrıca psu 600w cok sınırda kalmış öneri bile 650 iken
ondan dolayı bunlara dikkat etmeni isterim alırken 3070 minimum 650 öneriyorlar
---3060ti sitem içinse
anakart değişmeni öneririm minimum 550 olmalı
ayrıca işlemci mpk yani toplu alınan işlemci dolayısıyla fanı olmuyor aynı şekilde sıvı sogutma gerekicek

KS

estklk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bir arkadaş daha yazmış 4060'lı sistemi al direkt diye benim atııklarım arasında yok fakat örnek olarak bu sistemi mi kast ettiği, mesela :

Diğer bir soruda fps oyunlarda bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum gamer tarafım pek yok güncel oyunları bir şekilde açsa yeter diye düşünüyorum. Dolayısıyla 3070lik bu sistemi de kasası ve soğutucusu değiştirmek kaydıyla dikkate alayımmı ne dersiniz ikisi arasında hangisini seçmeliyim.

Kusura bakmayın pek bilgim olmadığından karar vermekte zorluk çekiyorum. Teşekkürler.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
gaming gende malesef o sistemin kasası psu su değişmiyor :/
Hocam bir arkadaş daha yazmış 4060'lı sistemi al direkt diye benim atııklarım arasında yok fakat örnek olarak bu sistemi mi kast ettiği, mesela :

Diğer bir soruda fps oyunlarda bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum gamer tarafım pek yok güncel oyunları bir şekilde açsa yeter diye düşünüyorum. Dolayısıyla 3070lik bu sistemi de kasası ve soğutucusu değiştirmek kaydıyla dikkate alayımmı ne dersiniz ikisi arasında hangisini seçmeliyim.

Kusura bakmayın pek bilgim olmadığından karar vermekte zorluk çekiyorum. Teşekkürler.

KS

estklk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri