Öneri Max 3K Oyuncu Kulaklığı(Mart 2023)

Mehmet Mustafa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Selamun Aleyküm Geçenlerde Corsair VİRTUOSO alicaktim 2.999tl iken lakin fiyatı eski haline geldi, bütçeme Uygun Oyuncu Kulaklığı Onerirmisiniz. Ses Kasma Ve mikrofon Açısından Güzel olursa sevinirim.kablolu kablosuz farketmez,şimdiden razer BlackShark yazmaz iseniz sevinirim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Selamun Aleyküm Geçenlerde Corsair VİRTUOSO alicaktim 2.999tl iken lakin fiyatı eski haline geldi, bütçeme Uygun Oyuncu Kulaklığı Onerirmisiniz. Ses Kasma Ve mikrofon Açısından Güzel olursa sevinirim.kablolu kablosuz farketmez,şimdiden razer BlackShark yazmaz iseniz sevinirim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Neden blackshark olmasın? Bu bütçede en iyi ve ömürlük bir kulaklık arıyosan blackshark v2 pro bakıcaksın

KS

Mehmet Mustafa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Neden blackshark olmasın? Bu bütçede en iyi ve ömürlük bir kulaklık arıyosan blackshark v2 pro bakıcaksın
Knk'm Geçende yazdım Farklı konuya Mikrofonunu Beğenmedim O yüzden bana göre değil pek

1950 TL - ben buna okey olurdum eğer kablolu kullanmak sıkıntı değilse.

Hocam Afet bölge satıcısı diyor birde kimse Almamış galiba Sıkıntı çıkmasın

Eray Üstün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Razera çok önyargıyla bakıyorsunuz. G733 bakın

Eray Üstün

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
G 733 mikrofonu tak çıkar yapılabiliyor ses kasma ve mikrofon kalitesi gayet iyi

ama usb si biraz buyuk 3-4 cm

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
razer ve steelseries önermem gerçekten illallah ettim artık onlardan eski kaliteleri yok nerede o steelseries aldım diyip syberia v2 lere tonla paralar verdiğimiz 2012 zamanları. yeni serilerin hiç birini beğenmiyorum kronik sorunlardan geçilmiyor. hele steelseries mouselerine diyecek sözüm yok aerox 5 3 kere amazon yenisini yolladı neyse uzatmıyım yerinizde olsam hyper x alırdım ama 1.5 a aldığım kulaklık 3 olmuş logitech g733 alınabilir şekil şemal olarakta güzel

melihdncrr_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu fiyatlarda SteelSeries Arctis 1 wireless var 1.5 sene kullandım bir sorun yaşamadım. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir marka. Kullandığım için yorum yapmak istedim diğer modeller ile karşılaştırabilirsiniz tabiki.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Bu fiyatlarda SteelSeries Arctis 1 wireless var 1.5 sene kullandım bir sorun yaşamadım. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir marka. Kullandığım için yorum yapmak istedim diğer modeller ile karşılaştırabilirsiniz tabiki.
G733 daha iyi bir tercih olur arctis 1 7.1 bile değil.
Ayrıca g733 3400 tl
Arctis 1 2000 tl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri