Hocam eğer bütçeniz varsa HyperX tercih ederdim.Hocam çok fazla seçenek var en fp hangisi sizce siz olsanız hangisini alırsınız
Outlet ürün alırmısın ? 2 sene garantili sadece kutusu hasarlı.Hocam çok fazla seçenek var en fp hangisi sizce siz olsanız hangisini alırsınız
Sakata gelmeyelim hocamOutlet ürün alırmısın ? 2 sene garantili sadece kutusu hasarlı.
![]()
Yok dostum. Sıfır ürünler zaten. Alan arkadaşlarımız var. Bazılarında kutular bile hasarlı değil.Sakata gelmeyelim hocam
İhtiyaç olsa şuan verirdim sipariş çok tatlı düşmüş fiyatıYok dostum. Sıfır ürünler zaten. Alan arkadaşlarımız var. Bazılarında kutular bile hasarlı değil.
Hocam hiç kullanılmamıştır değil mi ? Ailem bu konularda biraz sıkıntılı.Outlet ürün alırmısın ? 2 sene garantili sadece kutusu hasarlı.
![]()
Hayır sıfır ürün bunlar dostum altında da yazıyor zaten.Hocam hiç kullanılmamıştır değil mi ? Ailem bu konularda biraz sıkıntılı.
Tamamdır hocam sağ olun.Hayır sıfır ürün bunlar dostum altında da yazıyor zaten.
Hocam hep bu site üzerinden paylaşım yaptığınızı farkettimHayır sıfır ürün bunlar dostum altında da yazıyor zaten.
Ben site ayırmam dostum kim denk gelirse onu paylaşıyorum.Hocam hep bu site üzerinden paylaşım yaptığınızı farkettim