35.000-45.000 TL Max 40K Monitör Dahil Sistem Önerisi

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
İşlemci
Intel / AMD
Ekran Kartı
RTX * / RX *
Arkadaşlar selam, bu işlerden anlamayan bir arkadaşım için monitör dahil max 40K sistem önerilerinizi bekliyorum. Malum sitelerde kendim de baktım, belki gözden kaçan ya da farklı tavsiyeleri olan arkadaşlar da olabilir. Tadınıklarından bi' kaç tavsiye almışlar fakat hiç mantıklı değil, paralarının boşa gitmesini istemediğim için sizlerden de fikir almak istedim. Ekran kartı marka takıntısı yok, f/p olması kafi.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Arkadaşın tam ara bütçede 4070li sistem önersen monitöre kalmıyor para, 4060ti önersen bu seferde 40 olmuyor. ya bütçeyi yükseltip almışken 4070+2k mönitör almalı yada 40 k harcamayıp 4060ti li bi sistem veya daha akliteli parçalı 4060ti da olabilir.

4070 zorlasak aslında En ucuzundan şöylede yapılabilir

+ en uygun monitör şeklinde

KS

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Arkadaşın tam ara bütçede 4070li sistem önersen monitöre kalmıyor para, 4060ti önersen bu seferde 40 olmuyor. ya bütçeyi yükseltip almışken 4070+2k mönitör almalı yada 40 k harcamayıp 4060ti li bi sistem veya daha akliteli parçalı 4060ti da olabilir.

4070 zorlasak aslında En ucuzundan şöylede yapılabilir

+ en uygun monitör şeklinde
Ben de baktığımda öyle bi' sonuç çıkıyordu zaten. 40K'yı geçebileceklerini pek sanmıyorum. Kasım indirimlerini beklemelerini söyledim, belki bu bütçeyle en optimum sistemi alabilirler diye.
Yukarıdaki sistem de makul aslında, biraz indirim kovalayıp en kötü bu tip bi' şey bakılabilir. Teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri