Öneri Max 4500Tl Monitör Önerisi (Nisan 2023)

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhabalar öncelikle VA veya IPS panel tercihimdir bütün önerilere açığım gaming olucak yani benim için hz de öenli çok manyak bişey istemiyorm. 165hz civarı olabilir. Birde hareket kabiliyeti açısından iyi olursa sevinirim. Bu fiyatın üstünde aşırı kaliteli var ise bakabilirim onlarıda atabilirsiniz.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,688
Merhabalar öncelikle VA veya IPS panel tercihimdir bütün önerilere açığım gaming olucak yani benim için hz de öenli çok manyak bişey istemiyorm. 165hz civarı olabilir. Birde hareket kabiliyeti açısından iyi olursa sevinirim. Bu fiyatın üstünde aşırı kaliteli var ise bakabilirim onlarıda atabilirsiniz.
Isterseniz asus 165hz ips önerebilirim ama dell daha iyi

monıtoralcam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Attigim gigabyte bakin derim. Ben aldim kullaniyorum çok memnunum. Renkler olsun hdr destegi ile daha da guzellesiyor goruntu. Onun asansor yapisi cok kullanisli ve arkasinda 2xusb destegi var. 0 ghosting var test ettim iciniz rahat olsun o konuda
Ölü piksel çıkıyor mu ?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Ölü piksel çıkıyor mu ?
Sıfır alırsanız çıkmıyor çıksa da iade değişim yapabilirsiniz. Size gönderim yapmadan önce kendileri ölü piksel olup olmadığını test ediyorlar eğer ölü piksel varsa outlete gönderiyorlar o yüzden çıkma ihtimali çok çok düşük

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri