ses sorunu var diyorlar bunun içinLenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4k degil ki buLenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir iki kere bunu diyeni gördüm ama çok uzun süredir öneriyorum ve ben foruma gelmeden önce de öneriliyordu. Aldıktan sonra konu açıp sıkıntı var diyen hiç görmedim.ses sorunu var diyorlar bunun için
yanlıs anlamısımbütçe 4k reis
yani tek tük var yaniBir iki kere bunu diyeni gördüm ama çok uzun süredir öneriyorum ve ben foruma gelmeden önce de öneriliyordu. Aldıktan sonra konu açıp sıkıntı var diyen hiç görmedim.
Büyük ihtimalle öyle.yani tek tük var yani
1080p İçin 27" önermem. Hem bu monitörde piksel yoğunluğu da düşük. Ekranda pikselleri görmek sizi rahatsız eder.
27" için bende onu düşünüyorum hocam ya1080p İçin 27" önermem. Hem bu monitörde piksel yoğunluğu da düşük. Ekranda pikselleri görmek sizi rahatsız eder.
Atıyorum FPS oyunu oynuyorsunuz rakip önümüzden geçiyor ama arkasında gölge gibi bir şey kalıyor ve 2.kez geçiyormuş gibi kötü bir görüntü oluşturuyor.
Ghostingin dereceleri vardır sizi rahatsız edecek derecede olanları başınıza bela olur ama rahatsız etmiycek derecede olanlari hic olmayanlarıda vardir daha önce aoc kullaniyordum rahatsiz ediyordu simdi lg gp750b kullaniyorum hic yok ekran ureticileri ovrdirive falan diye ayar koyup bunlari minimalize ediyor ama siz yinede alirken arastirma yapin direk sorunlu modellerde var