Max 4K Ya Işlemci Soğutucu Önerisi Ve Fikri

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
İyi akşamlar. Max 4 bin TL'ye bir işlemci soğutma arıyorum. Benim eskiden en sağlamlardan biri olarak bildiğim Arctic Liquid Freezer lll 280 mm sıvı soğutma 3400 TL falan bunu düşünüyorum sizce bunu almam mantıklı olur mu yoksa daha iyisi bu fiyat bandında var mı? Bu gayet iyi al derseniz bundan devam edeceğim kronik sorunu vs. bildiiğiniz kötü bir yanı varsa da biliglendirirseniz sevinirim. İleride maximum düşüneceğim işlemciler Ryzen 7800x3D veya 9800x3D.

Şu anki işlemcim R5 5600X.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
İyi akşamlar. Max 4 bin TL'ye bir işlemci soğutma arıyorum. Benim eskiden en sağlamlardan biri olarak bildiğim Arctic Liquid Freezer lll 280 mm sıvı soğutma 3400 TL falan bunu düşünüyorum sizce bunu almam mantıklı olur mu yoksa daha iyisi bu fiyat bandında var mı? Bu gayet iyi al derseniz bundan devam edeceğim kronik sorunu vs. bildiiğiniz kötü bir yanı varsa da biliglendirirseniz sevinirim. İleride maximum düşüneceğim işlemciler Ryzen 7800x3D veya 9800x3D.

Şu anki işlemcim R5 5600X.
7800x3d 9800x3d işlemcilere çıkacaksan 360mm Arctic freezer alabilirsin.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
190
Şuanki işlemciye bu dediğim soğutma iş yapar mı?
Kasaya sığarsa işini fazlasıyla görür. 5600x için kendi soğutucusu yeterli değil. Hava soğutma ile kullanılmasını öneriliyordu zamanında şimdide öyle.Şuan için yeterli olur. Kasada yeterli alan var ise. Eğer kasaya sığmayacak olur yada kasanda sıvı soğutucu desteği yok ise kasayıda değiştirmen gerek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

• Son mesajlar

Geri