Öneri Max 560 TL Klavye Önerisi (Mayıs 2023)

RİCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
560 tl bütçem var üstüne çıkamam malum bütçem el vermiyor bu bütçede kablolu,Q,mekanik var mıdır ?
önerilerinizi bekliyorum :)

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
bu yeni model gamıng klavyeler neden hep mini model oluyo ya. Ben şahsen hiç beğenmiyorum bu tarzı. Fazla tuşları çıkarıyolar ama elimiz alışmış yani normal klavyeye ayriyeten klavyeyi sadece oyun için değil diğer işler içinde kullanıcamız için sıkıntı oluyor. Normal boyutlarda :D klavye önerisi olan varmı ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
bu yeni model gamıng klavyeler neden hep mini model oluyo ya. Ben şahsen hiç beğenmiyorum bu tarzı. Fazla tuşları çıkarıyolar ama elimiz alışmış yani normal klavyeye ayriyeten klavyeyi sadece oyun için değil diğer işler içinde kullanıcamız için sıkıntı oluyor. Normal boyutlarda :D klavye önerisi olan varmı ?
Hocam diğer tuşları zaten fn kombinasyonuyla kullanabiliyorsunuz

Bu klavyelerde aradığınız bir tuşu söyler misiniz?

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam diğer tuşları zaten fn kombinasyonuyla kullanabiliyorsunuz

Bu klavyelerde aradığınız bir tuşu söyler misiniz?
hocam diğer tuşları gene kullanabildiğimizi biliyorum ama normali gibi seri olmadığından beğenmiyorum ben. Çok beğenen var ama nedense bana garip geliyor. Kötü klavye demiyorum yanlış anlaşılmasın ben kendi fikrimi söylüyorum sadece ben beğenmiyorum nedense. Kardeşimde mesela thinkpad var onda yazı yazarken normal klavyeye göre baya bi fark oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri