Öneri Max 600 TL Gamepad Önerisi

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar bütçem 500 TL. Zorlarsam 600 TL'ye çıkar ama daha da bir kuruş dahi çıkamam maalesef.
Bu linteki gamepadi buldum yorumları oldukça iyi ve youtubeda inceleme videosu da var. Daha önce kullanan oldu mu ? Önerilerinize açığım. Xbox kolu da olur şart değil ps kolu olması. Tek isteğim pc de oyun oynarken ekstra uygulamalar indirmek zorunda kalmadan kolu kullanabilmek. Bu attığım linkteki kolda bazı oyunlarda DS4 indirmek gerekiyormuş ama kurmak yeterliymiş. Bu şekilde olursa yine olur fakat tek tek kol ayarlarıyla uğraşmak vs istemiyorum.

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
En iyi F/P ürünü

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Tuşlu Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert https://amzn.eu/d/25Kw0CA
Hocam amazonda hiç bakmamıştım diğer sitelerde 600 üstü buldum hep çok teşekkür ederim. Bir sorum var peki bunda da hiç ayar yapmadan direkt oynayabiliyoruz demi ? FIFA oynamayı düşünüyorum ekstra bir programa ihtiyaç duyacak mıyım ?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam amazonda hiç bakmamıştım diğer sitelerde 600 üstü buldum hep çok teşekkür ederim. Bir sorum var peki bunda da hiç ayar yapmadan direkt oynayabiliyoruz demi ? FIFA oynamayı düşünüyorum ekstra bir programa ihtiyaç duyacak mıyım ?
hocam onun f710 modelini bugun aldım kullanıyorum wireless modeli uygulama vs indirmedim fifaya girdim direk kullanıyom

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri