- Tepki
- 329
Arkadşlar acil telefon önerisi lazım.
Mediamarkta biri sordu. Kamera önemliymiş
Söyledik a34 güzelmiş, bunu alırım dedi.Söylediğiniz fiyat bandında zaten çok telefon bulunmuyor.
HONOR X9a
Samsung A34
Bu iki cihaz bakılmalıdır.
Bütce biraz yükselirse m32 öneririm kendim kullanıyorum oyun için pek iyi deil ama kamera güzel ve süper amoled ekranı var film izliceksen çok iyi ekranıArkadşlar acil telefon önerisi lazım.
Kendime almıyorum, mediamarktta gezerken bir abi sordu. Ona önermek için sordum. Büyük ihtimalle a34 alır.Bütce biraz yükselirse m32 öneririm kendim kullanıyorum oyun için pek iyi deil ama kamera güzel ve süper amoled ekranı var film izliceksen çok iyi ekranı
anladım bilmiyorum o zamanKendime almıyorum, mediamarktta gezerken bir abi sordu. Ona önermek için sordum. Büyük ihtimalle a34 alır.
Ben babama geçen yıl 3 k ya aldık ben önermem ekranı kaliteli olsada donmalar oluyorBütce biraz yükselirse m32 öneririm kendim kullanıyorum oyun için pek iyi deil ama kamera güzel ve süper amoled ekranı var film izliceksen çok iyi ekranı
Facebook gruplarında nerdeyse yarı fiyatına telefonlar satılıyor isterseniz oraya bir bakın
Ordan daha iyi bir gihaz alabilirsiniz