Mc Giremiyorum

oylesinebirikrdsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam herkese iyi gunler sorunum basıt bir okadar da sacma mc de mod kurup gırmeye calısıyorum hersye cok ıyı ana ekran gelıyor ama dunya olusturmaya gelırken o ekranda kalıyor yarım saat fln bekeldım olmadı %appdata% dan mc klosorunu sıldım olmadı modu sıl yukle yaptım olmadı bunun sebebı nedır bılgısı olan vs varmı acaba

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
hocam herkese iyi gunler sorunum basıt bir okadar da sacma mc de mod kurup gırmeye calısıyorum hersye cok ıyı ana ekran gelıyor ama dunya olusturmaya gelırken o ekranda kalıyor yarım saat fln bekeldım olmadı %appdata% dan mc klosorunu sıldım olmadı modu sıl yukle yaptım olmadı bunun sebebı nedır bılgısı olan vs varmı acaba
mc orjinal mi crack mi?

wooserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
Dostum modlardan çakışma oluyordur bana log dosyasını atarsan yardımcı olmaya çalışırım :) Loglar şu dizinde: "C:\Users\SeninKullanıcıAdın\AppData\Roaming\.minecraft\logs" buraya gir latest log olanı bana at

KS

oylesinebirikrdsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
logs kısmı nedense yok bende curse den aldım bakarsın dıye
Dostum modlardan çakışma oluyordur bana log dosyasını atarsan yardımcı olmaya çalışırım :) Loglar şu dizinde: "C:\Users\SeninKullanıcıAdın\AppData\Roaming\.minecraft\logs" buraya gir latest log olanı bana at

Ekli dosyalar

• resim_2025-01-06_003121956.png
    resim_2025-01-06_003121956.png
    223.3 KB · Görüntüleme: 4
  • resim_2025-01-06_003154484.png
    resim_2025-01-06_003154484.png
    7.7 KB · Görüntüleme: 5
KS

oylesinebirikrdsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam
şu videoya göz atarak yapmayı dener misiniz belki kaçırdığınız birşeyler vardır?
cok sacma bır sekılde oldu curseforge den otomatık oyunu acmasını ıstıyordum launcher den oyuna kendısı baglansın fln onu ıptal ettım sadece aşırı saçma teşekurler bu arada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri