- Tepki
- 10
Arkadaşlar Cherry red Switch ve türkçe karakterli bir mekanik klavye arıyorum önerileriniz varmıdır ?
bütçe nedirArkadaşlar Cherry red Switch ve türkçe karakterli bir mekanik klavye arıyorum önerileriniz varmıdır ?
Türkçe karakter yok abi işte ondaben şuanda asus rog falcion kullanıyorum
![]()
Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Falchion Cherry Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.735,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnceHesap'ta TR Q yazıyor hocam;Bütçe 2.5 k 3 k arası
Türkçe karakter yok abi işte onda
Hocam görüntü de hepsi türkçe karakter olmadığını gösteriyor amaİnceHesap'ta TR Q yazıyor hocam;
![]()
ASUS ROG Falchion Cherry MX Red Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
TKL' istemem dersen Cherry değil ama;
![]()
Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.667,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onlar internetten bulunuyor hocam temsili görsel.Hocam görüntü de hepsi türkçe karakter olmadığını gösteriyor ama
ben kullanıyorum türkçe karakter var sadece türkçe karakterler biraz küçükBütçe 2.5 k 3 k arası
Türkçe karakter yok abi işte onda
Anladım hocam buOnlar internetten bulunuyor hocam temsili görsel.
Hımm güzelmiş hocamben kullanıyorum türkçe karakter var sadece türkçe karakterler biraz küçük
Buda TR Q gözüküyor.Anladım hocam bu
ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe
Türkçe karakter varmıdır teyit alamak istesem ulaşmak zor oluyor
Hımm güzelmiş hocam
Anladım hocam bu
Türkçe karakter varmıdır teyit alamak istesem ulaşmak zor oluyor
Hımm güzelmiş hocam
Cevaplar için teşekkürler
Bunu alacağım sanırım