ALLAH RAHMET EYLESİN.Bu seyi acmamin sebebi bilgilendirmek bugün sabah sıraları melihin hastaligi iyice kotulesiyor ve malesef melek oluyor melih icin o7
Allah rahmet eylesin.Nerde paylaşıldı tam olarak denk gelmemişim hocam?Bu seyi acmamin sebebi bilgilendirmek bugün sabah sıraları melihin hastaligi iyice kotulesiyor ve malesef melek oluyor melih icin o7
unlost ve elrean den gördüm benAllah rahmet eylesin.Nerde paylaşıldı tam olarak denk gelmemişim hocam?
ALLAH RAHMET EYLESİN Mekanı Cennet OlsunBu seyi acmamin sebebi bilgilendirmek bugün sabah sıraları melihin hastaligi iyice kotulesiyor ve malesef melek oluyor melih icin o7
Şimdi gördüm Unlost hikayesinde paylaşmış https://www.instagram.com/unlostv/Allah rahmet eylesin.Nerde paylaşıldı tam olarak denk gelmemişim hocam?
12-13 yaşlarında olması lazım herhalde hocam,fps oyunları oynayıp yayın yapıyordu diye biliyorumPek tanımıyorum, Kardeşim ama " Melek Oldu " Dediğine göre 7-8 yaşlarında veya daha bebekdi..
Rabbım Ailesine Ve Akrabalarına Sabırlar Versin İnşallah, Mekanı Cennet Olsun..![]()
Olsun kardeşim daha çocukmuş gene üzüldüm be12-13 yaşlarında olması lazım herhalde hocam,fps oyunları oynayıp yayın yapıyordu diye biliyorum![]()
Bilader sen niye herkese kardeşim diye bastıra bastıra yazıyosun?Pek tanımıyorum, Kardeşim ama " Melek Oldu " Dediğine göre 7-8 yaşlarında veya daha bebekdi..
Rabbım Ailesine Ve Akrabalarına Sabırlar Versin İnşallah, Mekanı Cennet Olsun..![]()
Adam samimiyetini böyle dile getiriyor her zaman. Bunda herhangi bi art niyet yok. Bu kadar fevri davranmanın da anlamı yok.Bilader sen niye herkese kardeşim diye bastıra bastıra yazıyosun?
o7
Forum içinde kardeşim demek yasak mi?Bilader sen niye herkese kardeşim diye bastıra bastıra yazıyosun?
o7
Hem çoğu kişiden yaşça büyük hemde hitap şekli böyle ben mesela günlük hayatta "aga,hocam" kullanırım.Bilader sen niye herkese kardeşim diye bastıra bastıra yazıyosun?
o7