Hocam monitörü 3 aya yenileyeceğim ya ama teşekkürler birde hocam uyumlu dediniz ama bu kasada hdmı girisi USB ile ise nasıl takabilirimUyumlu ama monitör pek iyi değil. İstersen monitör önerelim.
6700xt de hdmı girişi var.Hocam monitörü 3 aya yenileyeceğim ya ama teşekkürler birde hocam uyumlu dediniz ama bu kasada hdmı girisi USB ile ise nasıl takabilirim
sağolun6700xt de hdmı girişi var.
Hocam merhaba hdmı girişi var ama benim şuanki monitör vga girişli galiba çünkü şu yanlarda iki tane vida var ve boyutu büyük ne yapmalıyım?6700xt de hdmı girişi var.
hocam sitede bakıyorum hdmı girişi var ama benim mönitörde olması gerektiği yerde yok hdmı girişi yok dimdirek bunu nasıl yapmış olabilirler?6700xt de hdmı girişi var.
Kullandığın monitör va249 değil mi?Hocam merhaba hdmı girişi var ama benim şuanki monitör vga girişli galiba çünkü şu yanlarda iki tane vida var ve boyutu büyük ne yapmalıyım?
Hocam buldum ya benimki hdmı olmayan modeliymiş bana önerebileceğiniz hdmı to vga varmı kaliteliKullandığın monitör va249 değil mi?
Hocam buldum ya benimki hdmı olmayan modeliymiş bana önerebileceğiniz hdmı to vga varmı kaliteli
taqmamdır hocam çok teşekkürler vaktinizi aldık.Amazondan alabilirsin.![]()
Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici Dönüştürücü Adaptör fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hdmi to Vga Ses Çıkışlı Kablo Çevirici Dönüştürücü Adaptör özelliklerini incele, 88,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com