Merhaba doslar.

CihanKaldık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim adım Cihan, bir kaç gündür forumda dolanıyorum,geyik kısmını bulunca kendimi tanıtmak istedim. İstanbul üniversitesin de Elektronik Haberleşme Teknolojisi bölümünü okuyorum, aslında "forum" kavramına pek alışık değilim ama teknoloji ile çok yakından ilgilendiğim için ve pc hocasının samimi tavrını çok beğendiğim den gelip bu forumun da bir parçası olmak istedim. :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Merhaba CihanKaldık aramıza hoş geldin :)

Forum kavramı aslında biliyorsun uzun zamandır ülkemizde aktif olarak kullanılıyor. Forum'da yardımdan ziyade, sıcak ortam daha iyi elde edilebiliyor. En azından biz bu kanıda ilerliyoruz. Kalıcı olman dileğiyle :)

KS

CihanKaldık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:

Forum kavramı aslında biliyorsun uzun zamandır ülkemizde aktif olarak kullanılıyor. Forum'da yardımdan ziyade, sıcak ortam daha iyi elde edilebiliyor. En azından biz bu kanıda ilerliyoruz. Kalıcı olman dileğiyle :)

İnşallah hocam teşekkür ederim :)

Mustafa Al

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hoşgeldin :) olmayan bilgini oluşturmak veya varolan bilgini arttırmak için en doğru yerdesin.

pcemre

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Merhabalar bende yeni katıldım foruma arkadaşlar. Selam vermek istedim hepinize iyi forumlar dilerim.

Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yukarıda bi arkadaş forum kültüründen bahsetmiş. forumlar iyidir, bizim gibi insanlar oldukça ölmeyecek :)

Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kaya' Alıntı:
yukarıda bi arkadaş forum kültüründen bahsetmiş. forumlar iyidir, bizim gibi insanlar oldukça ölmeyecek :)

Vay be yaklaşık  5 yil olmus üye  olalı.  Forum  büyümüş. Üyelik  silinmesin diye arada  giriş  yapıyorum  bugün de bi baktım. Üye  id miz 138 miş 
 Mybb forumlarıyla  2015-16-17de ben de uğraşıyordum.  En son bu konuya yazmışım  görünce  duygulandım. Sitenizi daha iyi yerlerde görmek  dileğiyle. 
Konu sahibi arkadaş  nasılsın  bu arada yaşıyor  musun? :)
Edit: androis klavyesindeki smiley ler soru isareti seklinde çıkıyor  bi eklenti vardı  smiley leri otomatik gosteriyordu admin :)

cathpeta58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:

Forum kavramı aslında biliyorsun uzun zamandır ülkemizde aktif olarak kullanılıyor assurance crédit senior. Forum'da yardımdan ziyade, sıcak ortam daha iyi elde edilebiliyor. En azından biz bu kanıda ilerliyoruz. Kalıcı olman dileğiyle :)
Ve yanılmıyorsam buna şenlik diyoruz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri