Soru Merhaba Galax Hof 5080 Alınırmı

B1g_Banng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
başlıkta yazdığı gibi hof 5080 almayı düşünüyorum ama biraz terettüdlerim var ilki türkiyede çok bilinmemesi hiçbir yerde incelemesini filan görmedim ikincisi ise kalitesi şu an bende galax 2060 6gb var ve 4 yılı doldurucam aslında o yandan biraz güvenim var fakat hiç yorumu olmaması biraz düşündürüyor sizce alınırmı yada 10-15k daha ekleyim astral filanmı alayım ne yapayım çok kararsız kaldım ama görüntü olarakta astralden daha hoş duruyor bence o yüzden iyice arada kaldım

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
başlıkta yazdığı gibi hof 5080 almayı düşünüyorum ama biraz terettüdlerim var ilki türkiyede çok bilinmemesi hiçbir yerde incelemesini filan görmedim ikincisi ise kalitesi şu an bende galax 2060 6gb var ve 4 yılı doldurucam aslında o yandan biraz güvenim var fakat hiç yorumu olmaması biraz düşündürüyor sizce alınırmı yada 10-15k daha ekleyim astral filanmı alayım ne yapayım çok kararsız kaldım ama görüntü olarakta astralden daha hoş duruyor bence o yüzden iyice arada kaldım
Hocam galax çok eski ve kaliteli firmadır ismini çok duyurmamış olsada işini çok kaliteli yapar.

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
global forumları da inceledim, hof serisi şuan astral ve suprim segmentindeymiş, bende 5080 almayı düşünüyorum yakında, seçeneklerim arasında galax hof ve gigabyte gaming var şuan

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Alınır kardeşim. Gayet güzel kart. Herzaman önerim komponent kalitesi yüksek kart alın bunları az taşıyan en ucuzunu almayın mümkün mertebe bütçe dahilinde amiral gemisine yaklaşın. Neden ? Kartın daha uzun ömürlü olsun daha geç temizlik fan macun termal bakımı ihtiyacı duysun v.s.

Yerli piyasada olsa rtx 5080 aorus master'ada bak diyecektim yerli piyasada bulamadım.

şunuda bir incele:

altyazı ayarını türkçeye çevir şeklinde yaparsan açıklamaları anlıyabilirsin.

bu kartında hof gibi fazla review'i yok.

kartın overclock kabiliyeti baya iyi olabilir. bu kartla oc yapanlar varsa lütfen yorum yapsınlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri