Yan hikayenin ana hikayeye bir etkisi yoktur muhtemelen.Oyunu bitince Chapters bölümünde New Missions diye bir şey gördüm 10 tane filan hikaye var oynanmalı mı? İlkini 15dk oynadım bitmedi ölünce çıktım. Hikayeye bi etkisi var mı?
İlk hikayeyi denedim sanırım düşman olarak oynuyorduk ama YouTube'dan baktım bundan sonraki bölüm 50dk bağlantısı var sanırım. Exodus dlcleri gibi olabilirYan hikayenin ana hikayeye bir etkisi yoktur muhtemelen.
Oyunu bir oturuşta oynadım. Kısa hikayesi var bence. Oynayabilirsin.Oyunu bitince Chapters bölümünde New Missions diye bir şey gördüm 10 tane filan hikaye var oynanmalı mı? İlkini 15dk oynadım bitmedi ölünce çıktım. Hikayeye bi etkisi var mı?
Hocam ben ana hikayeyi 13.3 saatte bitirdim. Olabildiğince her yere bakmaya ve gizli gitmeye çalıştım o yüzden hep başa sardım ama yine de kötü son geldi. Bu yeni görevler ort kaç saat sürüyor? Normalde 7-8 saatte biten oyunu 13 saatte bitirdimOyunu bir oturuşta oynadım. Kısa hikayesi var bence. Oynayabilirsin.
Hocam o konu da pek bilgim yok. Ama 3-4 saat olur gibi tahminimce. Ya da daha fazla.Hocam ben ana hikayeyi 13.3 saatte bitirdim. Olabildiğince her yere bakmaya ve gizli gitmeye çalıştım o yüzden hep başa sardım ama yine de kötü son geldi. Bu yeni görevler ort kaç saat sürüyor? Normalde 7-8 saatte biten oyunu 13 saatte bitirdim