Selam Arkadaşlar,
Alınır mı sizce? Mekanik Klavye arıyorum da
Alınır mı sizce? Mekanik Klavye arıyorum da
Moderatörün son düzenlenenleri:
çok pahalı hocam ya alt üstü klavye fiyatları neden böyleKaliteli mekanik klavyeler bildiğim kadarıyla 500 den fazla hocam bulabilirsem alternatif ileteyim
Sadece klavyeler değil hocam ya genel bileşenler hepsi pahalı, bütçe çok yoksa kaliteli membran klavyeleri de değerlendirebilirsiniz var mı membran klavye düşünceniz?çok pahalı hocam ya alt üstü klavye fiyatları neden böyle
Farkı nedir bilmiyorumda şuan ucuz bi klavye var ve valorant oynarken aynı anda tuşlara basınca takılıyor aynı anda 2 tuş basınca kabul etmiyor.Sadece klavyeler değil hocam ya genel bileşenler hepsi pahalı, bütçe çok yoksa kaliteli membran klavyeleri de değerlendirebilirsiniz var mı membran klavye düşünceniz?
Tam bilmiyorum klavyenizin durumunu ama sadece valorantta değil her şekilde 2 tuş basıminda sorun varsa ömrü dolmuş da olabilir hocam, net bütçeniz 300 mü 500 mu ona göre membran klavye bakabilirimFarkı nedir bilmiyorumda şuan ucuz bi klavye var ve valorant oynarken aynı anda tuşlara basınca takılıyor aynı anda 2 tuş basınca kabul etmiyor.
bu mekanik olmamasından dolayı mı yoksa pcde mi sorun var
hocam 300 ve 500 arası ama ne kadar 300e yakın olursa o kadar iyiTam bilmiyorum klavyenizin durumunu ama sadece valorantta değil her şekilde 2 tuş basıminda sorun varsa ömrü dolmuş da olabilir hocam, net bütçeniz 300 mü 500 mu ona göre membran klavye bakabilirim
Tuş basım hisleri farklı, mekanik klavyeler daha uzun ömürlü diye biliyorum. İbrahim hocamın önerdiği gamebooster klavyeyi bolca duydum değerlendirebilirsiniz, ilginizi çekmez ise alternatif bakayimhocam 300 ve 500 arası ama ne kadar 300e yakın olursa o kadar iyi
Membran ve mekanik farkı ne
hocam bu baya iyi tam istediğim şekilde bunun beyazını youtuberlarda goruyordum
bakın hocam öneriye hep açığımTuş basım hisleri farklı, mekanik klavyeler daha uzun ömürlü diye biliyorum. İbrahim hocamın önerdiği gamebooster klavyeyi bolca duydum değerlendirebilirsiniz, ilginizi çekmez ise alternatif bakayim
Bu fiyatta beyaz mekanik klavye bulmanız zor, hatta güzel mekanik bile bulmanız zor.bide beyaz olarak bulmamız mümkün mü
Genel hep siyah var bir kaç model atayım inceleyin hocam:bakın hocam öneriye hep açığım