Merhaba arkadaşlar benim için en önemlisi kamera onun dışında çokta önemli değil mi10t yurtdışı sadece telefon bide şarj aleti var 8 plus ise tr kutusu faturası vs herşeyi var sizce hangisi
Hocam mi10t yi 5.5k ya bulabildim sizce fiyat çok mu düşük 2. El yurtdışıo kadar eski bir cihaza o para verilir mi bilemedim bu seneden sonra bir daha güncelleme almayacak eğer sadece kamera için ise üzmez 8 plus fakat manuel ayarda 10t daha zengin bir cihaz daha parlak foto için 10t gözün gördüğüne daha yakın fotolar için 8 plus alırdım burada hangisini istediğinize kalmış
hocam fiyat bana normal geldi diğer yeni modellerin yurtdışı fiyatları da bu civarlardaHocam mi10t yi 5.5k ya bulabildim sizce fiyat çok mu düşük 2. El yurtdışı
Tamamdır hocam teşekkürler kayıtlı telefon bunda kapanma olur mu pekihocam fiyat bana normal geldi diğer yeni modellerin yurtdışı fiyatları da bu civarlarda
hocam kayıtlı telefonda kapanma olmaz sıkıntı etmeyin rica ederim.Tamamdır hocam teşekkürler kayıtlı telefon bunda kapanma olur mu peki
Anladım hocam teşekkürlerhocam kayıtlı telefonda kapanma olmaz sıkıntı etmeyin rica ederim.
Hocam bulunduğum bölgede pek mi10t yok poco x3 pro 8/256 mı 8 pro mu desem cevabınız ne olurduAnladım hocam teşekkürler