Key almanıza gerek yok.yeni bilgisayar aldım acaba microsoft hesabımı girmek için key almam lazım mı
Görsel atma şansınız var m ?mailimi ve şifrem, girdikten sonra geçerli windows parolası diyor o ne olu acaba çünkü şifremi girince olmuyor
pc gelirken pc diye hesap oluşturmuşlar acaba onu mu kapamam gerek
Hocam pc şifresi olabilir açılış da girilen varya yüksek ihtimal onu soruyo çünkü microsoft ile ilgili işlemlerde bu paraloyu ister hesap.mailimi ve şifrem, girdikten sonra geçerli windows parolası diyor o ne olu acaba çünkü şifremi girince olmuyor
pc gelirken pc diye hesap oluşturmuşlar acaba onu mu kapamam gerek
açarken şifre sormuyorkiHocam pc şifresi olabilir açılış da girilen varya yüksek ihtimal onu soruyo çünkü microsoft ile ilgili işlemlerde bu paraloyu ister hesap.
O zaman şöyle yap o geçici paralo istiyorya o zaman bişi yazmadan enter yap bi bakalımaçarken şifre sormuyorki
Tamam burda ilere de hiçbirşey yazmadan oluyo mu öyle bi dener misin
yaparsam bir sorun olurmuO zaman şöyle yap o geçici paralo istiyorya o zaman bişi yazmadan enter yap bi bakalım
Tamam burda ilere de hiçbirşey yazmadan oluyo mu öyle bi dener misin
pin falan koymam gerekiyoryaparsam bir sorun olurmu
Hayır sorun olmaz, senden şifre değil şifre oluşturmanı istiyo sanırım. O yüzden direk ilerle dedim.yaparsam bir sorun olurmu
pin falan koymam gerekiyor
bide monitörde niye bazı yazılarrda böyle oluyıor iade etmem gerekişr mi ölü piğksel yada ghosting yokHayır sorun olmaz, senden şifre değil şifre oluşturmanı istiyo sanırım. O yüzden direk ilerle dedim.
bazı yazılarda oluyo bilmiuptumSürekli mi yapıyo bunu