Soru Mikrofon Çalışır Mı?

MuzYiyenGorill

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar kasanın üstündeki kulaklık girişine oyuncu kulaklığı taksam kulaklığın hem hoparlörü hem mikrofonu çalışır mı? Yoksa mikrofonun çalışması için kasanın arkasına takmak zorunda mıyız. Çünkü telefon kulaklığını kasanın üstüne taktım ama sadece kulaklığın hoparlörü çalıştı mikrofonu çalışmadı ondan dolayı sorayım dedim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Arkadaşlar kasanın üstündeki kulaklık girişine oyuncu kulaklığı taksam kulaklığın hem hoparlörü hem mikrofonu çalışır mı? Yoksa mikrofonun çalışması için kasanın arkasına takmak zorunda mıyız. Çünkü telefon kulaklığını kasanın üstüne taktım ama sadece kulaklığın hoparlörü çalıştı mikrofonu çalışmadı ondan dolayı sorayım dedim.
mikrofon kısmına takmayı deneyin

KS

MuzYiyenGorill

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ses driverrinden aktif ediliyor ön jax lar
Ön jax aktif fakat telefonun kulaklığı ses alıyor ama karşıya ses göndermiyor asus tuf h3 kulaklık alıp kasanin üstüne taksam hem ses alıp hem karşıya ses verirmi yoksa illa kasanın arkasındaki mikrofon ve hoparlör girişinemi takmam gerekiyor

XpBor_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Ön jax aktif fakat telefonun kulaklığı ses alıyor ama karşıya ses göndermiyor asus tuf h3 kulaklık alıp kasanin üstüne taksam hem ses alıp hem karşıya ses verirmi yoksa illa kasanın arkasındaki mikrofon ve hoparlör girişinemi takmam gerekiyor
mikrofon girişi bozuk olabilirmi

2 jax mı 1 jax mı ön taraf

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
öndeki tek jak olma ihtimali varmı

KS

MuzYiyenGorill

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mikrofon girişi bozuk olabilirmi

2 jax mı 1 jax mı ön taraf
Ön taraf 1 jax. Kulaklık işareti var jax girişinin üstünde mikrofon bozuk değil 3 tane telefon kulaklığı ile denedim. Acaba telefon kulaklığı olduğu için çalışmıyor olabilir mi? Belki oyuncu kulaklığı taksam çalışır

Ön taraf 1 jax. Kulaklık işareti var jax girişinin üstünde mikrofon bozuk değil 3 tane telefon kulaklığı ile denedim. Acaba telefon kulaklığı olduğu için çalışmıyor olabilir mi? Belki oyuncu kulaklığı taksam çalışır
Kasa Asus Tuf GT301

Kasa Asus Tuf GT301
Veya gaming mikrofonlu kulaklık kullanan arkadaşlar siz mikrofonun ve kulaklıklığın girişini ayrı ayrı mi takıyorsunuz yoksa tek kabloyla hem mikrofonu hem hoparlörü çalıştırabiliyor musunuz

AFŞİN EDREMİTLİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Hem ses hemde mikrofon girişine bağlantı yapmanız lazım, ayrıca tüm telefon kulaklıklarının hepsinin mikrofonu bilgisayarda çalışmaz . Bazıları da aktif çalışır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri