Merhabalar arkadaşlar bilgisayarı aldığımdan beri yaşadığım bi sorunu dile getireceğim. İlk aldığımda logitech g pro x kablolu lol modelini almıştım biraz kullandıktan sonra karşıya sesim kesik kesik gitmeye başladı ara sıra oluyodu çoğunlukla düzgündü ama kulaklık bozuktur dedim iade istedim iade aldım sonra gittim logitech g733 aldım bugün 2. günüm valorant oynarken takımdan bir kaç kişi sesimin kesik kesik gittiğini söyledi anlam veremedim logitech ghubdan mik. testinde sıkıntı yok(aynı g pro x te olduğu gibi) oyun içerisindeki mik. testinde sıkıntı yok
ama karşıya ses kesik kesik gidiyo internetimde sıkıntı var desem sanmıyorum pingim 7lerden inmiyor veya download hep 85 civarlarında ms de düşük aklım karıştı ne yapmalıyım harici bi ses kartımda yok lütfen bi akıl verin kafayı yiyeceğim
ama karşıya ses kesik kesik gidiyo internetimde sıkıntı var desem sanmıyorum pingim 7lerden inmiyor veya download hep 85 civarlarında ms de düşük aklım karıştı ne yapmalıyım harici bi ses kartımda yok lütfen bi akıl verin kafayı yiyeceğim