Öneri Mikrofonu Iyi Kulaklık Önerisi. Bütçe 850Tl

LXHRTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Dostlar selam. Bende Razer Kraken X 7.1 USB var. Kulaklıktan aşırı memnumum gerek ses kasması gerek müzik performansı gerek 7.1 yazılımı ama kulaklığım mikrofonu sesi cidden robot yapıyor. En son Rampage Crack alacaktım onun da fiyatı artmış sanırım detaylı bakmaya üşendim açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
valla kendi teorimi söyleyeyim.

Ucuz kulaklıkların niyeyse mikrofonu kaliteli oluyor :D

gamepower aldım sırf para vermemek icin oyunda millet soruyo mikrofonun ne yayın falanda yaptım hatta

KS

LXHRTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
valla kendi teorimi söyleyeyim.

Ucuz kulaklıkların niyeyse mikrofonu kaliteli oluyor :D

gamepower aldım sırf para vermemek icin oyunda millet soruyo mikrofonun ne yayın falanda yaptım hatta
Aynen öyle oluyor ama hangileri :D Rastgele tıklayıp almaktan korkuyorum vallahi

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Bütçeniz nedir ?

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
hocam kulaklığınız iyiyse ve bundan memnunsanız mikrofonlu kulaklık yerine direkt mikrofon almanız daha mantıklı değil mi sizin için

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Dostlar selam. Bende Razer Kraken X 7.1 USB var. Kulaklıktan aşırı memnumum gerek ses kasması gerek müzik performansı gerek 7.1 yazılımı ama kulaklığım mikrofonu sesi cidden robot yapıyor. En son Rampage Crack alacaktım onun da fiyatı artmış sanırım detaylı bakmaya üşendim açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
razer tekrardan alabilirsin

KS

LXHRTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
razer tekrardan alabilirsin
Hangi modelini?
hocam kulaklığınız iyiyse ve bundan memnunsanız mikrofonlu kulaklık yerine direkt mikrofon almanız daha mantıklı değil mi sizin için
Düşündüm aslında ama laptop kullanıcısıyım ben USB portu yetmiyor. BM800 tarzı da alabilirim aslında bilmiyorum şuan acayip kararsızım. Dediğiniz en mantıklısı ama ayrıyeten usb çoklayıcı almak durumunda kalıyorum. O çoklayıcılar da dandik çıkabiliyor kalitelilerinin de fiyatları uçuk geliyor. Sanırım bekleyip mikrofon + çoklayıcı ikilisini alacağım. Sabrım beni şuan sınıyor.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hangi modelini?

Düşündüm aslında ama laptop kullanıcısıyım ben USB portu yetmiyor. BM800 tarzı da alabilirim aslında bilmiyorum şuan acayip kararsızım. Dediğiniz en mantıklısı ama ayrıyeten usb çoklayıcı almak durumunda kalıyorum. O çoklayıcılar da dandik çıkabiliyor kalitelilerinin de fiyatları uçuk geliyor. Sanırım bekleyip mikrofon + çoklayıcı ikilisini alacağım. Sabrım beni şuan sınıyor.
tekrar kullandıgınızı alabilirsiniz yada bi mikrofon alabilirsiniz

KS

LXHRTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
KS

LXHRTZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki