- Tepki
- 0
Merhaba. Laptopumun yanına bir monitör almak istiyorum. Bilgisayarım ortalama güçte. Benim için renkler önemli oyun oynamayacağım. Bütçem 4-5 k maks. Önerilerileriniz neler?
Öncelikler iyi günler size önereceğim birkaç monitör varMerhaba. Laptopumun yanına bir monitör almak istiyorum. Bilgisayarım ortalama güçte. Benim için renkler önemli oyun oynamayacağım. Bütçem 4-5 k maks. Önerilerileriniz neler?
Öncelikli olarakMerhaba. Laptopumun yanına bir monitör almak istiyorum. Bilgisayarım ortalama güçte. Benim için renkler önemli oyun oynamayacağım. Bütçem 4-5 k maks. Önerilerileriniz neler?
Merhaba, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. bütçe yorumunuzu dikkate aldım rica etsem 8-9k fiyatlarına kadar neler önerebilirsiniz acaba? Homeoffice mimarlık yapıyorum çok fazla kullanacağım çünkü. ek bilgi olarak önemliyse nvidia ekran kartı kullanıyorum.Öncelikli olarak
İşiniz odaklı kullanımda
Tam profesyonel bir ürün istiyorsanız bu bütçeler yetmez
Ama aşırı prof bir isim yok
Renkler çok kötü gorunmesin
Gündelik işlerimi de aynı zamanda göreyim diyorsanız
Bütçeniz ölçüsünde
Tepkime süresi aşırı önemli olmadığı için
144 üstüne yönelmeden
Daha canlı renkler sunduğu için IPS panel (tn panel ve va penele göre )
27" boyutunda
Kullanım rahatlığı açısından da yükseklik ayarı yapılabilen bu ürünü buldum
Fiyat biraz bütçenizi aşıyor
Yükseklik ayarı olmayan bir model isterseniz biraz daha uyguna var
Ama olmuşken yükseklik ayarı da olsun derim
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sağolun.senin için bunları öneriyorum
-Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR
----------------------------------------------------------------
-ASUS Tuf VG24VQER 23.6 inç VA Kavisli Freesync 1ms 180Hz
----------------------------------------------------------------
MSI 23.8" MODERN MD2412PW 100Hz 1ms Adaptive-Sync Pivot Type-C Beyaz FHD IPS Monitör
----------------------------------------------------------------Bunlar sana önerim(koydugum senin için baya iyi)
Hocam baska hicbir monitore bakmadan direkt AOC 24G4X alin. Tum monitorler arasinda rahat gtg degerinde gecer. Ayrıca siyahlari daha siyah yaptigi bir ozelligi var kontrast orani 1000:1 gibi degil.Merhaba. Laptopumun yanına bir monitör almak istiyorum. Bilgisayarım ortalama güçte. Benim için renkler önemli oyun oynamayacağım. Bütçem 4-5 k maks. Önerilerileriniz neler?